Olvasásra vádett PDF fájl jelszavának feltörése! Hogyan?
Már keresgéltem a neten, de egyszerűen nem találok olyat, ami a megnyitáshoz szükséges jelszót feltörné. A dokumentum saját, viszont a jelszót már nem tudom.
Tudom, hogy miért nem jegyeztem meg, de sajnos már nem tudom.
Coupon olyan "feltörő" online felületeket találtam, ami eleve kéri a jelszót, de hát ha éppen azért akarom feltörni, mert nem tudom.
Tud számítástechnikában jártas és segítőkész ember nekem ebben segíteni?
A fájl a tulajdonom, és nem visszaélni akarok semmivel. Csupán fontos számomra.
Hasznos tanácsokra várok és nagyon szépen előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat.
Hogyan törjem fel a megnyitáshoz szükséges jelszót? Valakinek tapasztalat? Mit próbáljak meg? Online lenne a legjobb de nyitott vagyok a bármilyen működő megoldásokra.
köszönettel
LibreOffice Draw nem nyitja meg?
(Nem tudom, hogy fizikailag ilyenkor a dokumentum tartalma titkosítva van-e, de ha nem, mint pl. Excelben a módosítás elleni védelemnél, akkor ezzel megkerülhető. Bár nem hiszem, hogy ennyire gagyi lenne a pdf védelme. De talán egy próbát megér.)
Szia.
Van rá lehetőség de legtöbbször mindig az van, hogy egy megadott "jelszó listából" próbálkozik (pl. pdfCrack) szóval ha van egy kb emléked vagy hogy milyen jelszavakat használtál/szoktál, abból egy listát össze állítani és ráengedni.
A másik lehetőség meg a bruteForce, de az elég sokáig tartana :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!