Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook support email címe...

Facebook support email címe mi? Bebúrták a fiókom emailes, telefonos hitelesítés mellett. Az emailemre semmi értesítés nem jött, de mikor próbáltam valahogy visszaszerezni akkor írta hogy kód küldése (random email) emailre.

Figyelt kérdés
Elég furcsa a szitu.

2022. szept. 26. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen e-mail cím és emberi supportja az oldalnak, minden automatizálva van. Ha nem tudsz belépni és nemrég megváltoztatták a jelszavad, a rendszernek bejelentkezéskor fel kell ajánlania valamilyen helyreállítási lehetőséget, és azon kell végigmenni.
2022. szept. 26. 18:37
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem tudok rajt, egyszerűen nem is értem hogy lehet ekkora rakat szar. Megvan az eredeti email, telefonszám, de meg van változtatva az emailem valahogy.
2022. szept. 26. 18:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Az az érdekesség, hogy az egyik helyreállítási email olyan mint az enyém, de .com a vége.hu helyett így nem nagyon történik semmi ha beakarok lépni
2022. szept. 26. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt már elbuktad.
2022. szept. 27. 12:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Freemail support hozta a formát és még a freemailem zárolták a kérdésemre...
2022. szept. 27. 15:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Valami csoda folytán visszaszereztem. A helyreállítási email visszaváltozott, kíváncsi vagyok mit csináltak a fiókban, látszólag semmihez nem nyúltak.
2022. okt. 15. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!