SOS! Feltörték a google fiókomat és nem tudok belépni. Hogyan tudnám megoldani?
A cseszett google segítség semmire nem jó,nem is értem, hogy egy ekkora cég hogyan nem képes normális megoldásokat kitalálni.
Ez a rohadt hacker megváltoztatta az email címem, a fiókhoz tartozó telefonszámot és a jelszavamat is. Ennek köszönhetően a marha haszontalan google helyreállítás sem működik, hisz nem egyező telefonszámot ír. Ügyfélszolgálatot vagy normális segítséget persze nem találok sehol.
"Ez a rohadt hacker megváltoztatta az email címem"
Nem, ez csak a filmekben játszik. A valóságban az van, amit az #1 írt.
Kiegészíteném annyival, hogy key logger-el gyakorlatilag halálosan piti módszerekkel lehet bejelentkezési adatokat lopni úgy, hogy észre sem veszed. Persze ehhez kell az is, hogy ész nélkül használod az internetet.
",tehát a youtube csatornám nevét lecserélték, a videóim letörölték és új videó lett feltöltve"
Akkor hogyan találtad meg a csatornádat? Más a neve és van rajta egy videó; az miért lenne a tiéd?
Egyedül ez van szerintem:
A google email címet nem lehet megváltoztatni. Ha tudod a korábbi jelszót, akkor lehet esélyed. Esetleg akkor is lehet esélyed, ha valamilyen androidos telefonon is használod a fiókot.
A google nem véletlenül tolja a kétfaktoros hitelesítést.
"Ember, a tvmen be vagyok jelentkezve és látom, hogy minden megváltozott rajta."
Akkor hogy lehetsz bejelentkezve? 🤣😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!