Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Pár napja a gmail-ba belépve...

Pár napja a gmail-ba belépve a zöld lakat helyett piros áthúzott halálfej jelent meg. Ötlet?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 20:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a rendszer-visszaállítást (System Volume Information), inditsd újra a gépet és úgy ereszd rá a vírusirtót. Ha leszedte, megint újrainditás és kapcsodl vissza. Egyszer már eltűnt, sajnos a Windows hajlamos a fertőzést is visszaállítani.
2010. szept. 19. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy kártevő.

Én speciel ma futtattam az MBAM-ot, mert néha szoktam.

Vírusmentes a gépem.

A Chrome így reagál a sulink E-naplójára:

[link]

De mondjuk ettől még futtathatod a Malwarebytes' Anti-Malware progit, miután frissítetted.

A vírusirtódat feleslegesen futtatod sz.v.sz., mert ha a gépeden levő ESETLEGES kártevőket ismerné, már rég eliminálta volna a rezidens védelme őket.

2010. szept. 19. 15:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Azt el tudom képzelni, hogy azt az iskolai oldalt feltörték, amit látsz, az nem a valódi, hanem kínai stb. hamisitvány. Ilyen sajnos létezik. Adathalászok ezzel szoktak banki és egyéb adatokat begyűjteni, akkor pedig a Chrome adathalász-szűrője tiltakozik. [link]
2010. szept. 19. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor miért tudtam rajta megnézni a házi feladatot?

Szerintem túlságosan nem kell megijeszteni a kérdezőt...

2010. szept. 19. 16:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindent meg tudsz nézni, a saját jelszabaddal be is tudsz lépni, de akkor is hamis oldal. Lehet, hogy már zombi a géped.
2010. szept. 19. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem talált semmit a mai frissített, utána pedig futtatott Malwarebytes' Anti-Malware???
2010. szept. 19. 21:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha már mélyen belerágta magát az operációs rendszerbe, akkor semmilyen fertőzést nem mutat a víruskereső, vagy ha mégis, nem tudja leszedni. A legjobb az újratelepítés.
2010. szept. 21. 19:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Majd újratelepítem a jól működő gépemet, ami még nem is látott vírust..
2010. szept. 22. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!