Vettem 1 piros-kék 3d szemüveget és az a bajom hogy nem működik! Felrakom és nézek 1 képet, videót nem jön ki a monitorból hanem olyan mintha nem 3d-be nézném. és piros körvonal is van a tárgyak körül, viszont néha nincs. ötlet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 15:24
1/6 anonim válasza:
3d vdeókat nézel? nem lesz tőle minden 3d-s... aroncido
2/6 A kérdező kommentje:
3d-s a videó is.
2010. márc. 4. 16:27
3/6 anonim válasza:
Egy műanyag szemüvegtől a monitorod nem lesz még képes magából 3d-s hatást kiváltani. Szerinted miért csak a multiplex mozikban látható az avatar 3d-ben?
4/6 A kérdező kommentje:
mert az avatar más technológiával készült,és piros-kék lencsével monitoron keresztül is lehet 3d-ben megjeleniteni dolgokat?
2010. márc. 4. 21:49
5/6 anonim válasza:
nem. ehhez sajnos speciális, 3D megjelenítésre képes monitorra is szükséged lesz. Ettől függetlenül én úgy tudom, hogy sima monitorral pl. az Avatar játék is képes megfelelő beállításokkal bizonyos mértékű 3D sugárzásra, de ettől nem lesz oylan élmény, mint a moziban. H teljesen olyanszeretnél, vegylé 3D monitort. aroncido
6/6 PusH válasza:
Ez akkora nagy faxság, én egy tfc monitorról nyomom(még a nagy képcsöves) és tisztán átvehető a hatása videók, filmek, sőt még játékoknál is...
Játékok pl need for speed the run, assasins creed revelations akkor minecraft, cod mw3
De én nekem egy mvidia 9600gt-m van, nem 3ds videókártya, viszont a driver amit leszedtem hozzá, az nvidia 3dtechnologie, de online pl, youtube, v akármi oda nem kell a program, ott simán beállítom youtube-on, hogy 3d és megy....[ CÁFOLVA ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!