Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Eltűnt az egyik meghajtó a...

Eltűnt az egyik meghajtó a gépről egyik pillanatról a másikra, miért?

Figyelt kérdés

HDD-ről van szó, hozzá se nyúltam a géphez, délelőtt még valószínűleg megvolt, most arra lettem figyelmes, hogy hibaüzenetet kapok ha megnyitok egy fájlt aminek a helye az a HDD. Hozzáteszem nincs vírusirtó a gépen(sajnos szartam bele és nem telepítettem még) van ilyen vírus ami meggátolja, hogy lássam? Dehát akkor is van egy alap védelem vagy mi a win10-en.

Lefuttatam egy AdwCleanert, az nem talált semmit

2022. febr. 25. 00:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen regi hdd? HDsentinellel esnék neki első körben de ennek kismilló oka lehet. Ha nem túl szenzitív adatok vannak rajta, én inkább egy szervizt keresnék a helyedben.
2022. febr. 25. 01:08
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Az ilyesmi bizony megeshet ha le van szedve a gépház oldala és az irodában arra jár egy 'idegen', vagy a lakásod esetén a 'jó barát'... :P

Miután elment már csak a hűlt helye marad. Pont belefért a zsebébe amíg nem néztél oda..

2022. febr. 25. 01:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

HDD-meghibásodás, vagy valaki kivette.

HDD Sentinel tud segíteni.

BIOS látja -e, lemezkezelőben látod -e...

2022. febr. 25. 06:34
 4/7 Morzsi007 ***** válasza:
Akár kehet pl kontakt hiba is, tápkábel vagy Sata kimozdult, mikor matattál a gép belsejében esetleg, néha megy, néha nem. Vagy haldoklik a Meghajtó.
2022. febr. 25. 07:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát már 10 éves a HDD, de leszedtem egy vírusirtót azt lefuttattam ami semmit nem talált, újraindítottam a gépet és már megjelent a meghajtó. Fura.

A gép oldala rajta van, csak vírusra vagy kontakthibára tudok gondolni.

2022. febr. 25. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig az a legvalószínűbb, hogy haldoklik a hdd…
2022. febr. 25. 11:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Az nem lenne jó, a HD sentinelen hogy ellenőrizzem le? Azt írja kondíció 100%
2022. febr. 25. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!