Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » DVD-n a hajszálkarcok normális...

DVD-n a hajszálkarcok normálisak,ha érezni nem lehet őket? Valamelyik dvd-n olyan is van,hogy a belső szélétől kifelé haladva nagyjából 2 mm-es hajszálkarc,de ezt sem érezni.

Figyelt kérdés

Meg ami a legjobban aggaszt,hogy az egyik dvd-n ez a belső szélétől kifelé haladva 2 mm-es karc olyan,hogy 3 van egymás mellett (mint a macskakarmolás,úgy kell elképzelni nagyjából). De nem érzem ezt sem. Nem tudom,ez normális-e,ha hajszálkarcok előfordulnak (akár használt,akár új dvd-n is). Félek,hogy nehogy baja legyen a dvdk-nek. Akár a dobozba való visszahelyezéstől is félek,hogy nehogy attól esetleg még több karc legyen rajtuk. Kezdő vagyok,most kezdtem el használni a dvd-ket.

Amellett,hogy a hajszálkarc normális-e bármilyen formában,ha nem érezni,a kérdés még az is lenne,hogyan kell a dobozba helyesen visszatenni a dvd-t?

2022. febr. 24. 12:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Ments le a DVD tartalmát...

Mi van rajtuk? DVD9 vagy DVD5--(8-4GB?)

2022. febr. 24. 12:20
 2/30 A kérdező kommentje:
Rajzfilm dvd-k. Azt honnan tudon,hogy dvd 9 vagy dvd 5? És hogyan tudom lementeni?
2022. febr. 24. 12:22
 3/30 A kérdező kommentje:
tudom
2022. febr. 24. 12:22
 4/30 anonim ***** válasza:
Megnézed a sajátgépben, ha a meghajtóba van a dvd lemez, ha nagyobb mint 4,5GB, akkor DVD9. Ahol a C meghajtó is látszik...kiírva mekkora. Eredeti lemezek, vagy másoltak?
2022. febr. 24. 12:37
 5/30 A kérdező kommentje:
eredeti
2022. febr. 24. 12:38
 6/30 anonim ***** válasza:
Próbáltad másolni már a lemez tartalmát egy mappába a HDD-n?
2022. febr. 24. 12:39
 7/30 A kérdező kommentje:
nem próbáltam,nem tudom hogy kell,egyáltalán nem értek hozzá
2022. febr. 24. 12:40
 8/30 A kérdező kommentje:
azt sem gondoltam,hogy a számítógépbe be lehet tenni a dvd-t,azt hittem,csak cd lejátszására alkalmas
2022. febr. 24. 12:40
 9/30 Shaddark ***** válasza:

Lementeni egy alap Windows 10/11 is jó hozzá, csinálhatsz belőle iso fájlt.

De van egy halom program erre, ha rákeresel google-n biztosan ír ki pár százat.

És vannak akik ezzel foglalkoznak, ha szánsz rá pénzt mert nincs időd pepecselni vele.

- Mindenképpen érdemes lementeni őket, mert egy átlagos minőségű dvd 8-10 év alatt magától megsemmisül.

2022. febr. 24. 12:41
 10/30 anonim ***** válasza:
Próbáld elsőre a másolás-beillesztést. DVD-ről a HDD-n nyitott mappába engedi-e?
2022. febr. 24. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!