DVD-n a hajszálkarcok normálisak,ha érezni nem lehet őket? Valamelyik dvd-n olyan is van,hogy a belső szélétől kifelé haladva nagyjából 2 mm-es hajszálkarc,de ezt sem érezni.
Meg ami a legjobban aggaszt,hogy az egyik dvd-n ez a belső szélétől kifelé haladva 2 mm-es karc olyan,hogy 3 van egymás mellett (mint a macskakarmolás,úgy kell elképzelni nagyjából). De nem érzem ezt sem. Nem tudom,ez normális-e,ha hajszálkarcok előfordulnak (akár használt,akár új dvd-n is). Félek,hogy nehogy baja legyen a dvdk-nek. Akár a dobozba való visszahelyezéstől is félek,hogy nehogy attól esetleg még több karc legyen rajtuk. Kezdő vagyok,most kezdtem el használni a dvd-ket.
Amellett,hogy a hajszálkarc normális-e bármilyen formában,ha nem érezni,a kérdés még az is lenne,hogyan kell a dobozba helyesen visszatenni a dvd-t?
Ments le a DVD tartalmát...
Mi van rajtuk? DVD9 vagy DVD5--(8-4GB?)
Lementeni egy alap Windows 10/11 is jó hozzá, csinálhatsz belőle iso fájlt.
De van egy halom program erre, ha rákeresel google-n biztosan ír ki pár százat.
És vannak akik ezzel foglalkoznak, ha szánsz rá pénzt mert nincs időd pepecselni vele.
- Mindenképpen érdemes lementeni őket, mert egy átlagos minőségű dvd 8-10 év alatt magától megsemmisül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!