Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vissza tud élni a Google a...

Vissza tud élni a Google a személyi igazolványommal?

Figyelt kérdés

Én hülye módon lefotóztam, nekik a személyim előlapját, életkor igazolás miatt.

Valahogy vissza tudom vonni ezt, hogy az accountom ne legyen személyihez kötve?

Mihez tudják majd felhasználni a személyimet?

2022. febr. 2. 19:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Semmihez nem fogják felhasználni, ne legyél paranoid.
2022. febr. 2. 19:12
 2/19 A kérdező kommentje:
De akkor nem kérték volna, én hülye meg megadtam. Mostmár tudják pontosan hogy az az én accountom és a kormánynak is kiadják. De lehet még rosszabbat csinálnak
2022. febr. 2. 19:15
 3/19 anonim ***** válasza:
67%
Azért kérték, hogy azonosítsd magad, hogy valóban tiéd a fiók. A többi pedig buta konteó. Ha ennyire üldözési mániás lennél, eleve nem is használnád a szolgáltatást.
2022. febr. 2. 19:18
 4/19 anonim ***** válasza:

Amúgy már megbocsás,alapból már onnan követnek le ha egyáltalán veszel egy telefont,mert mind tudjuk hogy amin van Google (mint Android/iOS), akkor már rég hallgatóznak hogy mit mondasz.

Egyáltalán van akármilyen közösségi platformod (privát gmail-en keresztül,az nyilvános Facebook profilok keresztül)akár ott is feltörik hogy milyen oldalakon nézzél,és csak személyi igazolvány annyi tesz rá hogy igazold hogy te vagy Pityu bácsi az falu végiből.

2022. febr. 2. 19:28
 5/19 Szirty ***** válasza:

Bármilyen adattal vissza tudnak élni.

A kérdés az hogy akarnak-e és hogy mikor és hogy milyen szabályok korlátozzák őket.

De megtehetik, mert az adatok birtoklása már önmagában lehetőséget adnak erre.

2022. febr. 2. 19:36
 6/19 A kérdező kommentje:
Szerkesztőben elsatírotztam a személyi igazolványszámot. Ez segíthet valamit? Vagy akár alá tudnak láni valami szerkesztővel?
2022. febr. 2. 19:45
 7/19 anonim ***** válasza:
Gondolom semmit nem intéztél még online és chromen keresztül. A google azt is tudja, h mit akarsz jövő karácsonyra kérni, nem h mi a személyi számod. :)
2022. febr. 2. 19:49
 8/19 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező!

Most se érted hogy mi akarunk mondani!

Elég annyi hogy beírod az bank kártya számot az egyik online shopban,vagy beírod az címedet és tudják hogy kivagy!

Vagy simán elég hogy rákapcsolodol az internetre,és már az mikrofononra meg a kamerára rá csuppanak.

2022. febr. 2. 19:55
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
Majd pont a te adataiddal fognak visszaélni, ne érezd magad ennyire híresnek...
2022. febr. 2. 20:16
 10/19 Alex Fly ***** válasza:
91%

@10: persze. A Google majd mind a többmilliárd, az ügyfélkörükbe tartozó Gipsz Jakab, Tank Aranka vagy éppen LóphaszJóska igazolványszámára hajt, hogy azzal visszaéljen...

Pláne hogy ott van mellette a szerverein rengeteg vállalat milliárdokat érő adathalmaza is - akik nyilván nem bíznák rájuk, ha egy átlagfelhasználóét sem képesek tisztességesen kezelni.

2022. febr. 2. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!