Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehet valahogy védeni egy...

Lehet valahogy védeni egy drive- ban lévő fájt jelszóval?

Figyelt kérdés
Google Drive-ban van egy mappám, dokumentumom, amit szeretnék jelszóval levédeni. Tudom, hogy a drive- hoz én férek hozzá, viszont szokta más is használni a telefonom, ezért szeretném levédeni jelszóval. Az nem opció, hogy ki be jelentkezzek, mivel hihetetlenül macerás nálam a két lépcsős azonosítás miatt.
2022. febr. 1. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jelszóval védett állományként töltöd fel, úgy működik. Pl. becsomagolod egy védett archívumba (winrar, 7zip képes ilyen fájlt létrehozni).
2022. febr. 1. 07:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Viszont én szeretném a driveon belül ezt a fájlt folyamatosan frissíteni, írni bele. Így nem megoldható?
2022. febr. 1. 07:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ott van ilyen célra a Cryptomator ( [link] ) vagy az rclone ( [link] ) - ezek képesek röptében titkosítani (mind az állomány nevét, mind a tartalmát).
2022. febr. 1. 10:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!