Kaspersky vásárlás... Mi lehet a gond?
"2 eszköz, 2 év" csomagot akartam venni, de a kártyaadatok beírása után egy hibaüzenet jelenik meg, miszerint illetéktelen kártyafelhasználás történt. Hiába minden, nem működik, pedig többször megpróbáltam. Szerintetek mi lehet a gond?
(Innen próbáltam: [link]
Őszintén, ha már megvetted, akkor... nem biztos, hogy volt értelme. Ha még nem tetted, akkor ne is tedd.
Olvass el egy pár kérdést itt, ezen az oldalon, illetve más oldalakon is. Prohardver fórum, reddit, stb. továbbá javaslom az alább belinkelt videót, ha beszélsz angolul. Engem meggyőztek.
Nem biztos, hogy egy átlag felhasználónak szüksége van egy harmadik fél által kínált "vírusirtó" termékre.
Válassz 3év 10 eszközt, és 26391 Ft-ot kell fizetni érte. Nagyon jó áron van, és szerintem jó víruskereső és fenyegetés elleni védelem...
Ha tudsz ár/érték arányban jobbat, szólj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!