Kinek melyik vírusírtó vàlt be leginkább?
Figyelt kérdés
Minden gondolatra ,véleményre,tapasztalatra kíváncsi lennék. Tudom hogy van az alap Windows tűzfal de úgy érzem hogy ez nem védte meg a számítógépemet mert pl. a Google Chrome böngészőben a keresőmotort átállítja néha ilyen furcsa betűkkel kiírt “biztonságos keresésre” ami nyilvánvalóan már a vírusnak az egyik jele.Ncoreot hasznàlok sokat,kb. ez az egyetlen forrás ahonnan a reklámok meg plusz megnyitott oldalakon által bejuthat a vírus. köszönöm előre is a kommenteket!2021. dec. 7. 14:36
1/15 anonim válasza:
Én a Windows Defenderrel köszönöm szépen meg vagyok.
3/15 anonim válasza:
Eset nod 32-őt használok, meg vagyok vele elégedve.
6/15 anonim válasza:
Defender. Egy felmérés szerint ugyanolyan jó, mint a Kaspersky vagy más fizetős vírusírtók. Ennek ellenére nekem van Kaspersky is a gépen, amelyiken dolgozok. Teljes mértékben megbízok a defenderben, de fontos adatok vannak a gépemen. A filmezős laptopomra nem vettem meg, ha be is kapok valamit(aminek nagyon kicsi az esélye), újratelepítem az egészet, nem érdekel. Ennek ellenére teljes mértékben megbízok a defenderben.
8/15 anonim válasza:
eset internet security.
kb 15 éve használom és azóta egy vírust sem kaptam be
9/15 Thunderfairy válasza:
AVG antivirus Free + Comodo tűzfal.
10/15 anonim válasza:
Kaspersky free,a megfelelő beállításokkal mindenre figyelmeztet ami akár egy kicsi veszélyt is jelenthet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!