Hogyan tudom titkosítani az IP címemet?
Figyelt kérdés
Az Avast azt írja, hogy az IP-címem nyilvános.2021. dec. 5. 19:21
12/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt a jelszó nyilvánosságra kerülést mintha a google is szokta volna írogatni.
2021. dec. 6. 09:41
13/19 A kérdező kommentje:
Nyilván amikor be vagyok jelentkezve a google fiókomba ,de hogy azon belül hol írta nem emlékszem.
2021. dec. 6. 09:43
14/19 anonim válasza:
11/
Igen van ilyen. A Google is beszerezte a megvásárolható lopott jelszó gyűjtemények némelyikét és akiknek sha szerint szerepel benne a jelszava azokat figyelmezteti. Hiszen sok ezer ember használ azonos jelszót. Ez a sok felhasználó miatt elkerülhetetlen.
Nem a google jelszóról van szó hanem a Chrome által megjegyzettekről..
15/19 anonim válasza:
Ha nem lenne az IP címed nyilvános, akkor hogy a pitvarba' tudnád böngészni az internetet?
Tudod, valahova el kell küldeni azt, amit meg szeretnél nézni.
A "küldd el nekem" pedig nem elég, ha már több milliárd ember böngészik.
16/19 anonim válasza:
Így reklámozza magát az Avast.
Ha félsz, akkor van egy ingyenes vpn: ProtonVPN
17/19 A kérdező kommentje:
Jól értem, hogy se vírusirtót nem kell cserélni, csak a kiszivárgott jelszót.
2021. dec. 6. 19:18
18/19 A kérdező kommentje:
Bocs, a mondat végére kérdőjelet akartam tenni.
2021. dec. 6. 19:19
19/19 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!