Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A laptopom le van jelszavazva,...

A laptopom le van jelszavazva, de miért lehet az, hogy tegnap este óta nem enged be a helyes jelszóval?

Figyelt kérdés
Rajtam kívül senki nem tudta a jelszót (hacsak nem feltörték valahogy) a laptop meg gondolom nem állította át magától a jelszót. De miért nem enged be? és nem is írtam el, mert 10-szer is próbálkoztam, egyszer se tudtam belépni. Ja és mit lehet ilyenkor csinálni?
2010. szept. 4. 22:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
F8
2010. szept. 4. 23:19
 12/17 A kérdező kommentje:
ha az F8-at megnyomom nekem nem történik semmi
2010. szept. 4. 23:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Rosszkor nyomtad. Ophcrack?
2010. szept. 4. 23:37
 14/17 A kérdező kommentje:
mi az a Ophcrack vagy mi? amit írtál
2010. szept. 4. 23:41
 15/17 A kérdező kommentje:
mikor kell nyomni az f8-at?
2010. szept. 4. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem kérd meg vmi ismerősöd, aki ért is hozzá, mert ahogy elnézem, te nem nagyon vagy képben. A te és a géped érdekében mondom. Ophcrack-t nem tudod mi, nem hiszem el, hogy ennyit nem bírtál megcsinálni:

[link]

2010. szept. 4. 23:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Ophcrack egy szivárvány-tábla módszeren alapuló kódtörő. Letöltöd a lemezképet, CDre írod, arról bootolsz, elindítod és pár perc múlva szerencsés esetben már listázza is a gépen lévő felhasználókat és jelszavaikat.

[link]

[link]

2010. szept. 5. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!