Feltörték a gépemet?
Figyelt kérdés
A minap netpincérről akartam rendelni ételt, de a szokásos felületet helyett egy teljesen hasonló oldal jött be, viszont kicsit mégis más, mintha a színeket rosszul másolták volna le. A címsorban is netpincer helyett foodpanda van. Mit tegyek? Vírusírtó, spyware kereső nem talált semmit, mégis folyton átirányít. Próbáltam másik böngészővel is, ugyanez.2021. okt. 4. 17:34
11/19 A kérdező kommentje:
Már a foodpanda.hu sem megy és egy csomó másik weboldal sem. Mivel magyarázzátok ezt, ha nem vírus? :D Komolyan, kár volt itt kérdést feltennem, mert csak okoskodást kaptam. Újratelepítem a gépemet, utána jelentkezek.
2021. okt. 4. 18:46
13/19 anonim válasza:
Istagram és Messenger is leállt, vagyis nem kell sírni, majd ha megjavítják, akkor lesz. Miért kell ezt százszor megkérdezni?
14/19 A kérdező kommentje:
Végeztem és minden jó lett. ☺️
2021. okt. 5. 01:56
15/19 anonim válasza:
Ez most komoly, nagyon ott lehetsz a szeren, ha pár netes felület leállása, és egy cég név változása miatt újra húzod a géped. Szerintem "Tapsvihar"
17/19 anonim válasza:
Ez az elet szep oldala, a boldog tudatlansag.
Valahogy ez az idezet jut eszembe rolad:
"Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert."
Vigasztaljon a tudat, hogy ejjel 1-re magatol is helyreallt ez a vilagmeretu katasztrofa, es reinstall nelkul is mukodik mindenkinek minden :D
18/19 anonim válasza:
Ember, nézz már utána, 6 órás leállás volt a Facebooknál és hazai weboldalak esetében is. Állítólag DNS szerver problémák, de ebbe ne menjünk bele. A Netpincérnél meg ott a valaki által már linkelt cikk a felvásárlás miatti átbrandingelésről. Te meg vírust szajkózol megállás nélkül:D
19/19 anonim válasza:
Kedves kérdező: gyenge trollkodás. Agyba-főbe nyomják mindenhol a reklámokat, hogy nevet változtatnak, neten, plakátokon, buszokon, TV-ben, az appon, mindenhol. Lehetetlen, hogy még nem találkoztál vele.
Abban egyetértünk, hogy a név és a színséma is gagyibb. Nem tudom, miért érte ez meg nekik, mert hogy baromi sokba került, az nyilvánvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!