Feltörték a gépemet! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valaki feltörte a gépemet nem csinál semmi komolyat csak idegesítő hogy játék közben ide-oda húzgálja az egeret fel-le veszi a hangot és kapcsolgatja a monitort először azt hittem a gép a hibás de megnyitotta a jegyzettömböt és elkezdett nekem írkállni. Nem telepíthetem újra mert az iskolától kaptam a laptopom és a szerződésben az áll hogy ha ilyen van be kell vinni az iskolába de még egy hét van a szünetből és addig még szeretném használni... az ujratelepítésen kívül mit tudok tenni az ügy érdekében?2014. dec. 29. 21:00
1/5 anonim válasza:
Beállítasz egy jelszót, felteszel egy víruskeresőt, ami megtalálja az illetéktelen programokat. Kb. ennyi. Ja, és a gépet biztonságos módban indítsd újra. (F8 alapesetben, de a boot menüben a rendszer kiírja)
2/5 A kérdező kommentje:
Értem megpróbálom
2014. dec. 29. 21:05
3/5 anonim válasza:
Ha csak a suli nyúlhat hozzá, és ezt meg kell várnod, akkor addig használd linux live cd-ről. Abba nem nyúlhat bele.
4/5 anonim válasza:
az ugy egy kicsit lassú lenne... ha kikapcsolnád a wifit akkor nemtud belenyulni pendrivrol ráraksz egy avastot scann töröl kész!
5/5 anonim válasza:
1. Töltsed le a Malwarebytes free vírusirtót!
2. A telepítés végén ne engedélyezd a fizetős próbaverziót, állítsad be a magyar nyelvet, és hogy Rootkit-et, PUP-ot, és tömörítvényeket is vizsgáljon + kapcsold be a Heurisztikus keresést!
3. Várd meg amíg frissül a Malware adatbázis a legújabb verzióra
4. Ha ezek mind megvannak, kezd el futtatni a teljes rendszervizsgálatot, csökkentett módban. Hajrá!
Innen tölthted le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!