Feltörték a gépemet?
Amikor reggel bekapcsoltam a gépemet, arra lettem figyelmes, hogy a rendszergazda fiókom (nem volt Microsoft fiókhoz kapcsolva) neve THE HACKER lett, és nem tudtam belépni. Emailen keresztül visszaszereztem a fiókomat, rögtön lefuttattam egy vírusírtást, de semmit nem talált. A gép adatforgalmába semmit se találtam. Mindent átnéztem, de ezen kívül semmi, ha valaki kérdezné senki se fér hozzá a gépemhez és a hálózatomhoz se. (Nem szoktam letöltögetni, csak a munkámhoz használom a gépet.) Ha ebből valaki megmagyarázza hogy mi történt, akkor megy a pacsi! :)
Köszi: 21L
Szerintem a "THE HACKER" nevet senki se lenne olyan hülye hogy használná...
Ha tényleg feltörték, akkor ajánlom, hogy virusirtót tarsd mindig bekapcsolva, és nem ajánlom az "AVAST" virusirtót, mert az nagyon kevés biztonsággal rendelkezik, hiába irják, hogy "Megállitottak egy Hacker Támadást magyarországon", mert ez nyilvánvalóan baromság. Inkább ajánlom, hogy tölsd le a Nortont, vagy a Hitman Pro-t.
Azt is ajánlom, hogy az UAC-t is húzd a legerősebb üzemmódba (Keresés -> Felhasználói fiókok felügylete beállitásai -> Mindig Kérek Értesitést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!