Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az apple levont 8000 forintot,...

Az apple levont 8000 forintot, nem használok apple szolgáltatást, mi történhetett? többi lent.

Figyelt kérdés
2-3 éve már nem használok apple készüléket, tudtommal egyszer se adtam meg bankkártya adatomat apple alkalmazásokba, mégis ma jött egy sms hogy, levont 8000 forintot, nagy nehezen betudtam lépni az apple id-val a fiókomba, de nem találtam rajta semmit se, hogy történhetett ez?

2021. aug. 30. 08:10
 1/7 lali51 ***** válasza:

Ellenőrízd a számlád!

A tiédről vonta?

2021. aug. 30. 08:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Az én számlámról vonta, de azt nem írja az sms, hogy melyik apple felhasználói fiókba volt kezdeményezve a vásárlás. a sajátomba beléptem, nem találtam semmi jelet, arról hogy vásárlás történt volna rajta.
2021. aug. 30. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
E-mail nem jött róla? Abban részletesen benne van, hogy melyik bankkártyával melyik Apple ID-val milyen dolgokért fizettél. Bankod számlatörténetében szerepel levonás?
2021. aug. 30. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

De gondolom van online vagy telefonos ügyfélszolgálata. Ők biztos pontosabb választ adnak, mert itt a GYK-n max. találgatni lehet.

2021. aug. 30. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

iPhoneonon:

App Store -› jobb felül koppints a fiókodra -› Előfizetések

Itt látod, hogy mire fizettél elő.

Valószínüleg ez egy régebbi ingyenes lőfizetés ami most pénzért újult meg.

Az AppleID-s email címedre kellett jönnia számlának is erről a vásárlásról, azon is rajta kell lennia, hogy mi az amire előfizettél.

Az kicsit érdekes, hogy 2-3 éve nem használsz semmi Apple cuccot és mégis most levontak pénzt... Ennyi idő alatt lejárt már a korábban megadott bankkártyád is gondolom, tehát ha az AppleID-dat törték volna fel akkor ott egy lejárt bankkártyát találnak amivel nem tudnak vásárolni. És még ráadásul azt mondod meg sem adtad a bankkártya adataidat.

Vagyis a mostani érvényes bankkártyád adataival éltek vissza?

Nézd át alaposan a számlatörténetet és nézd meg, hogy pontosan hova került átutalásra az a 8000 forint.

2021. aug. 30. 09:09
 6/7 A kérdező kommentje:
fel lett hívva a 80-as zöld szám. Sajnos nem tudták megmondani mi történt, állításuk szerint nem volt email cím párosítva a fiókhoz, így csak le tudták tiltani az apple fiókot amibe történt a pénz levonás.
2021. aug. 30. 10:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól még a bankkártyádra nézz rá, mert ha azzal éltek vissza akkor máshol is tudnak vele fizetni!
2021. aug. 30. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!