Milyen Vírusirtót használtok?
Figyelt kérdés
És miért pont azt amit? Ha nincs a listán a tiétek írjátok meg.2021. aug. 19. 23:24
A kérdező szavazást indított:
Eset
Avast
McAfee
Bitdefender
Kaspersky
Norton
Trend Micro
Avira
AVG
Malwarebytes
23 szavazat
1/17 anonim válasza:
Eset Internet Security a legjobb, otthoni gépekre. [link]
2/17 anonim válasza:
Le fognak pontozni de nem használok. Sosem volt problémám belőle.
3/17 A kérdező kommentje:
Vagy legalábbis nem tudtál róla xd csak vicc
2021. aug. 20. 00:41
4/17 anonim válasza:
Bitdefender total security 90 napos próbaverzió
6/17 anonim válasza:
Nekem a Kaspersky már pár trójait kifogott.
8/17 Alex Fly válasza:
Windows Defender. Teljesen jó, számomra felesleges lenne emellé egy másik...
9/17 anonim válasza:
Defender.
Amíg nem volt, addig ESET-et használtam egészen addig a pontig, amíg be nem kaptam egy vírust.
Haverom gépen az ingyenes Avast megtalálta, amit a fizetett ESET nem..
10/17 anonim válasza:
Mégis miért lettem lepontozva? Legjobb vírusirtó nagyon sok teszt szerint. #4 vagyok. Nem mondtam hogy windows defender nem elég egy hétköznapi felhasználónak, aki csak hivatalos oldalról tölt le. Szerintem 3 havonta foglalkozni egy prémium vírusirtóval bőven megéri. Amúgy meg miért teszed fel a kérdést, ha a normális válaszokat lepontozod? Ja hogy megerősítsenek, hogy a windows defender elég, aztán ha tényleg valami vírust kapsz, tudj kit szídni. Egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!