Melyik Linux-szal érdemes kezdeni?
Figyelt kérdés
Konzolos felhasználásra gondoltam2021. júl. 17. 14:57
1/8 anonim válasza:
Mit akarsz konzolon csinalni vele? A kerdesbol itelve neked pont egy GUI-val ellatott Linux kellene, amin kenyelmesen meg tudod tanulni az alapokat. Fogj egy Ubuntu-t, vagy Mint-et, es hajra!
2/8 A kérdező kommentje:
de guival hogy lehetne tanulni a parancsokat?
2021. júl. 17. 15:27
4/8 anonim válasza:
Ha végül a választott disztródban alapból nincs telepítve, ajánlom a 'yakuake' vagy 'guake' jasználatát. Nekem annyira kényelmessé teszik a terminál jasználatot, hogy én már levegőt se tudok venni nélkülük.
5/8 anonim válasza:
Ha tenyleg csakis a parancsok erdekelnek, felraksz egy debian-t virtualboxba (netinst iso lesz a haverod), vegignyomkodod a telepitot, es maris ott van egy nullkilometeres root shell, amiben nekiallhatsz piszmogni.
6/8 anonim válasza:
Szerintem rakj fel virtualboxba 1 ubuntu live servert ha megakarod tanulni a parancsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!