Feltörték az IP címem SOS valaki segítsen!?
Snapchaten rám írt egy gyerek annyival, hogy "szia" nem akartam bunkó lenni és visszaírtam, erre a gyerek közölte velem hogy megvan az IP címem és mindent lát, nem vettem komolyan és ráhagytam a dolgot utánna elkezdett olyanokat irni hogy szopjam le meg ilyenek ezeket ignoráltam és mivel vicces volt le-képernyőfotóztam és elküldten szintén snapchaten az egyik barátnőmnek erre a ""zaklató"" visszaküldte ugyanazt a képet és megijedtem és kikapcsoltam a telefonomat.
Nem tudom mit csináljak valaki segítsen?
Amúgy az a vicces hogy ugye akinek elküldtem a képet annak be van kapcsolva a helyadatok (snapchaten van egy térkép és ha engedélyezed akkor amikor elérhető vagy snapchaten megjeenik a kis ikonod a térképen) és én emiatt nem hiszem hogy ő lett volna.
De amit eddig tudtam tenni, hogy az Avast net védelmét bekapcsoltam :/
Megvan, beismerte kiderült hogy a sulimból egy 13 éves menőzött :)
Minden esetre nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét <3
látszik hogy szünet van és nem tudtok mit kezdeni magatokkal... ma az összes normális válasz(om) rommá volt pontozva és sok troll kérdés került fel - aminél persze minden válasz rommá lett pontozva. :D
Szóval jó lenne már ha szeptember lenne és a suliban szívnátok egymás vérét és nem itt a miénket!
14#
Esküszöm sajnállak, van baj bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!