Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörték az IP címem SOS...

Feltörték az IP címem SOS valaki segítsen!?

Figyelt kérdés

Snapchaten rám írt egy gyerek annyival, hogy "szia" nem akartam bunkó lenni és visszaírtam, erre a gyerek közölte velem hogy megvan az IP címem és mindent lát, nem vettem komolyan és ráhagytam a dolgot utánna elkezdett olyanokat irni hogy szopjam le meg ilyenek ezeket ignoráltam és mivel vicces volt le-képernyőfotóztam és elküldten szintén snapchaten az egyik barátnőmnek erre a ""zaklató"" visszaküldte ugyanazt a képet és megijedtem és kikapcsoltam a telefonomat.

Nem tudom mit csináljak valaki segítsen?

2021. júl. 10. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
A snapchatet nem ismerem, de általában több fiókba is belehet jelentkezni egyszerre, ez ma már alap. Másrészt lehet másik telefonja, tablet, laptop vagy bármi, amiről betud jelentkezni párhuzamosan. Ne légy naiv. Ha a kettes lehetőséget kizárod akkor marad ez.
2021. júl. 10. 22:30
 12/18 A kérdező kommentje:

Amúgy az a vicces hogy ugye akinek elküldtem a képet annak be van kapcsolva a helyadatok (snapchaten van egy térkép és ha engedélyezed akkor amikor elérhető vagy snapchaten megjeenik a kis ikonod a térképen) és én emiatt nem hiszem hogy ő lett volna.

De amit eddig tudtam tenni, hogy az Avast net védelmét bekapcsoltam :/

2021. júl. 10. 22:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Megvan, beismerte kiderült hogy a sulimból egy 13 éves menőzött :)

Minden esetre nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét <3

2021. júl. 10. 22:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

látszik hogy szünet van és nem tudtok mit kezdeni magatokkal... ma az összes normális válasz(om) rommá volt pontozva és sok troll kérdés került fel - aminél persze minden válasz rommá lett pontozva. :D

Szóval jó lenne már ha szeptember lenne és a suliban szívnátok egymás vérét és nem itt a miénket!

2021. júl. 10. 23:53
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

14#

Esküszöm sajnállak, van baj bőven.

2021. júl. 10. 23:58
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Kéne egy "Tini számítáatechnika" kategória.
2021. júl. 11. 12:19
 17/18 Alex Fly ***** válasza:
@5: de ugye azzal tisztában vagy, hogy a kép visszaküldésének semmi köze az IP-címhez, amivel önmagában semmit nem lehet kezdeni...
2021. júl. 11. 12:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy mit csináltak?
2021. júl. 11. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!