Feltörték az IP címem SOS valaki segítsen!?
Snapchaten rám írt egy gyerek annyival, hogy "szia" nem akartam bunkó lenni és visszaírtam, erre a gyerek közölte velem hogy megvan az IP címem és mindent lát, nem vettem komolyan és ráhagytam a dolgot utánna elkezdett olyanokat irni hogy szopjam le meg ilyenek ezeket ignoráltam és mivel vicces volt le-képernyőfotóztam és elküldten szintén snapchaten az egyik barátnőmnek erre a ""zaklató"" visszaküldte ugyanazt a képet és megijedtem és kikapcsoltam a telefonomat.
Nem tudom mit csináljak valaki segítsen?
Szia!
Ne foglalkozz vele. Csak unalmas neki a nyári szünet, ennyi az egész!
Nem vagyok jelen a Snapchaten, de biztos, hogy ott is van a tiltásnak megfelelő funkció.
Tiltsd le, és kész.
Nem tört fel semmit. Ezek egy tojást nem tudnak feltörni, nem hogy az eszközeidet!
Ha nem küldött neked semmilyen linket, és nem kattintottál rá semmi gyanúsra, akkor biztos, hogy nem történt semmi.
Nincs mit tenni le kell cumiznod vagy sosem szabadulsz tőle..
Na de komolyan, be ne nyeld már ezt a baromságot..
1. a zaklató és a barátnőd ugyanazon személy
2. hacsak szándékosan nem nyitottál meg valami ismeretlen eredetű linket amit a zaklató küldött, akkor ebben az esetben csak úgy chatelés közben nem szerezhet meg rólad információkat
Szóval itt valami sántít, ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!