Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörték az IP címem SOS...

Feltörték az IP címem SOS valaki segítsen!?

Figyelt kérdés

Snapchaten rám írt egy gyerek annyival, hogy "szia" nem akartam bunkó lenni és visszaírtam, erre a gyerek közölte velem hogy megvan az IP címem és mindent lát, nem vettem komolyan és ráhagytam a dolgot utánna elkezdett olyanokat irni hogy szopjam le meg ilyenek ezeket ignoráltam és mivel vicces volt le-képernyőfotóztam és elküldten szintén snapchaten az egyik barátnőmnek erre a ""zaklató"" visszaküldte ugyanazt a képet és megijedtem és kikapcsoltam a telefonomat.

Nem tudom mit csináljak valaki segítsen?

2021. júl. 10. 21:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Ne foglalkozz vele. Csak unalmas neki a nyári szünet, ennyi az egész!

Nem vagyok jelen a Snapchaten, de biztos, hogy ott is van a tiltásnak megfelelő funkció.

Tiltsd le, és kész.

Nem tört fel semmit. Ezek egy tojást nem tudnak feltörni, nem hogy az eszközeidet!

Ha nem küldött neked semmilyen linket, és nem kattintottál rá semmi gyanúsra, akkor biztos, hogy nem történt semmi.

2021. júl. 10. 21:35
 2/18 lali24 ***** válasza:
97%
az ip címeddel önmagában semmire sem megy
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
Kapcsold ki a routered 5 percre és vissza, nagy valószínűséggel megoldja a gondot.
 4/18 anonim ***** válasza:
16%
Szólj a szolgáltatódnak.
2021. júl. 10. 21:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
egyes... De ezzel foglalkozni kéne mert ha visszaküldi a képet akkor valszeg nem csak az ip címet tudja:D
2021. júl. 10. 21:43
 6/18 anonim ***** válasza:
74%

Nincs mit tenni le kell cumiznod vagy sosem szabadulsz tőle..

Na de komolyan, be ne nyeld már ezt a baromságot..

2021. júl. 10. 21:48
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Cseréld ki a jelszavad Snapchaten és gondolom kell legyen olyan opció amivel kijelentkezel az összes eszközről amiben bent van a fiókod. Tíltsd le az emberkét és esetleg tölts le valami VPN-t, aztán utána nézegetheti az IP címed :D
2021. júl. 10. 22:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

1. a zaklató és a barátnőd ugyanazon személy

2. hacsak szándékosan nem nyitottál meg valami ismeretlen eredetű linket amit a zaklató küldött, akkor ebben az esetben csak úgy chatelés közben nem szerezhet meg rólad információkat

Szóval itt valami sántít, ezt te is tudod.

2021. júl. 10. 22:06
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ugyanaz a személy, mivel egyszerre írtak ami ugye egy telefonon nem lehet két fiókból és inkább biztosra szeretnék menni :/
2021. júl. 10. 22:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy az akinek elküldted szórakozik veled.
2021. júl. 10. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!