Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » XML kitejesztésű fájlt mi...

XML kitejesztésű fájlt mi miatt nem tudom letölteni?

Figyelt kérdés
2 gépen tapasztaltam, hogy egyik napról másikra nem tudom letölteni az xml fájlt. az xml fájl letöltése lett tiltva, mert az ilyen típusú fájlok kárt okozhatnak az eszközön, ez a hibaüzenet.

2021. jún. 1. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Windows defenderre gyanakodnék, szeritnem windows frissítés miatt, de lehet más vírusölő is..
2021. jún. 1. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam az Excel működik, helyesebben a LibreOffice Calc. Érdekes módon a Windows 10-es gépen le van tiltva, Win7-en működik. A Defender gyanús, azt tilthatja ezt?
2021. jún. 1. 23:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Kerestem már Defenderben a megoldást, egyelőre nem találtam meg.
2021. jún. 2. 09:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy most telepítettem frissen egy notebook-ot win10-el, azon le tudtam szedni. Otthoni asztali gépen nem tudtam, illetve munkahelyi asztali gépen sem. Mindegyiken win10 van.
2021. jún. 2. 09:47
 5/7 A kérdező kommentje:
A Microsoft Edge tehet a dologról, ugyanis most próbáltam ki Mozillát használva le lehet tölteni. Azt még nem tudom azon belül hol keressem a beállítást.
2021. jún. 2. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:

edge://settings/privacy

Microsoft Defender SmartScreen

Szerintem, ha ezt kikapcsolod, akkor engedi.

De jobb lenne a smartscreent piszkiálni, ha engedi,.

2021. jún. 3. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Csinálj egy új jegyzettömb/notepad dokumentumot. Másold bele a következőt:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Edge]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Edge\ExemptDomainFileTypePairsFromFileTypeDownloadWarnings]

"1"="{\"domains\": [\"*\"], \"file_extension\": \"xml\"}"

Ments el a fájlt az Asztalra például EdgeXml.reg néven. Kattints duplán az Asztalon lévő EdgeXml.reg fájlra, kattints az OK-ra, mikor megkérdezi, hogy hozzá akarod-e adni a beállításjegyzékhez.

Próbálj meg letölteni egy xml fájlt.

2021. jún. 4. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!