Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Elfelejtettem a mail címem...

Elfelejtettem a mail címem jelszavát,hogyan lehetne belépnem?

Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Esetleg backup e-mailt adtál meg? Oda lehetne átmeneti jelszót kérni.
2021. máj. 11. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Amikor próbálsz belejentkezni akkor ott van az "Elfelejtettem a jelszavamat" funkció. Ott megadod amit kér, majd beállítasz egy új jelszót.
2021. máj. 11. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Minden adat a merevlemezen volt ez tönkre ment ennyi semmin sincs róla
2021. máj. 11. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy a jelszavad vesszőt is tartalmazott? Mert láthatólag azt képtelen vagy használni. :D
2021. máj. 11. 16:20
 5/6 anonim válasza:
54%
Ha felajánlja a belépéshez szükséges nevet, csak a jelszót nem, alul van egy sáv "jelszavak kezelése" rákattintasz megkeresed pl freemail és már mutatja is kipontozva mellette lévő "szemet" megnyomod akkor kiírja betűvel is. Nekem mindig bejön. Ez csak akkor működik ha annak idején mikor rákérdezett hogy jelszó mentése, akkor azt a lehetőséget kihasználva igen választottál.
2021. máj. 12. 07:12
 6/6 anonim válasza:
Kinek a mailja érdekel? Vmi ex árát? :)
2021. máj. 18. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!