Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Rendelt már valaki a maiakcio....

Senki158 kérdése:

Rendelt már valaki a maiakcio.com oldalról?

Figyelt kérdés

Helló!

A barátomnak szeretnék onnan ledet vásárolni, de vannak kétségeim az oldallal kapcsolatban!

Táláltam az oldalon ugyan olyan led szettet ami neki volt és még elég olcsó is. Ezért is bizonytalanodtam el. Félek ha megrendelem és átveszem a csomagot valami vacak lesz benne ami még meg sem közelíti azt amit én szerettem volna.:/

#LED #Maiakcio
2021. ápr. 6. 14:43
 1/5 anonim válasza:
64%
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de én most rendeltem onnan egy fülhalgatót ami nem müködött így én nem ajanlanam azt az oldalt🙂
2021. aug. 26. 11:15
 2/5 anonim válasza:
100%

Szia senki158!

Én aug. 21-én rendeltem egy fali tartó konzolt a tvm-hez 25-én jött meg, minden rendben volt!🙂

2021. aug. 27. 09:35
 3/5 anonim válasza:
Maiakco.hu -tól tegnap vettem át a megrendelt led szalag szettet, ami hibás. Nem világít. Telefonszámuk nincs és az e-mailemre egyenlőre nem válaszolnak.
2021. dec. 15. 09:39
 4/5 anonim válasza:
Igen, én már rendeltem és semmi jót nem tudok róluk mondani. Azt tapasztaltam, hogy a leggyatrább minőségű cuccokat forgalmazzák, telefonon vagy e mailben szinte elérhetetlenek. Olcsó húsnak nagyon híg a leve
2022. febr. 15. 11:20
 5/5 anonim válasza:

NEM AJÁNLOM!

Nem azt a terméket küldték amit megrendeltem. Természetesen a drágábbat fizettették ki és az olcsóbbat küldték. A két összeg közötti különbséget a mai napig nem utalták vissza számomra, pedig már több mint 2 hónapja történt a kézbesítés.

Az ügyfélszolgálat lapít, nem válaszolnak a megkereséseimre.

Nagyon nem tartom korrektnek a helyzet kezelését!

2023. jún. 27. 05:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!