Mióta kell életkort igazolni Youtube-on?
Figyelt kérdés
Biztonságos ez? Megosztani személyigazolványt vagy bankkártyát megosztani a Google-val?
Nem törvény ellenes ez?
2021. márc. 30. 13:48
1/9 anonim válasza:
Amióta vannak korhatáros videók.
2/9 anonim válasza:
Szerintem azért kell igazolnod az életkorodat, mert nem kevés korhatáros videó van, amit csak akkor nézhetsz meg ha 16+ vagy 18+ éves vagy. Én mondjuk nem emlékszem, hogy személyigazolványt kellett volna megosztanom hogy őszinte legyek 😅
3/9 anonim válasza:
sajnos biztonságos és nem törvénytelen, viszont rendkívül aljas és etikátlan dolog, egy újabb lépés a nagy testvér teljes uralkodása felé
ennél a kérdésnél vannak kiskapuk a kijátszásához
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
4/9 anonim válasza:
Ők nem hatóság, nem jogosultak ellenőrizni az okmány hitelességét. Egy photoshopolt személyi megteszi. Én a Facebooknak küldtem egyszer photoshopolt bankszámlakivonatot név igazolás címszóval.
6/9 anonim válasza:
Nekem is mostanában tűnt ez fel hogy rámennék egy videóra és már nyomja is a pofámba a weboldalát
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Vagy a bankkártyáról akarnak képet vagy személyigazolvànyról…
Amúgy bankkártya lehet 18 év alattiaknak is nem?
Akkor meg mi értelme? Főleg úgy hogy azon nincs is születési dátum…
2021. márc. 30. 14:18
9/9 anonim válasza:
itt a 3as idióták vagytok h lepontoztok jó választ írtam, ráadásul még megoldást is adtam hogy ki lehessen kerülni ezt az aljadék adatgyűjtő dolgot a fostubtól de ti meg inkább éldegéltek birka módjára szánalmasok vagytok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!