Hogyan kaphatnék be vírust?
Figyelt kérdés
Adott egy Windows 7 -es gép. Nincs feltelepítve vírusírtó, összesen egy firefoxot használok azt is mindenféle bővítmény nélkül. Ezen kívül semmilyen más programot nem töltök le vagy telepítek még az általam megbízhatónak vélt programokat sem, csak a firefoxot. Így, hogy semmit nem töltök le, nem futtatok és nem is telepítek csak a böngészőt használom, mekkora az esély hogy vírus áldozata legyek? Felhasználói (böngészési) szokásokat tekintve "mindenevő" lennék továbbra is, ergo nem mellőzném azokat a dolgokat, amiket egy átlag felhasználó szokott.2021. márc. 21. 19:09
11/16 A kérdező kommentje:
# 10 -nek ment a lepontozás + a jelentés.
2021. márc. 25. 10:49
13/16 anonim válasza:
Mert nem képes elfogadni azokat a válaszokat, amiben nem neki adnak igazat. Egyébként pedig a w7, az ami miatt a böngésző is elavult. Napi szinten rengeteg új fenyegetés jelenik meg, amik közül rengeteg használja az elavult böngészőket eszközként a támadás során.
14/16 A kérdező kommentje:
Hogy miért? Ezt őszintén nem gondoltam volna, hogy megkelljen magyaráznom. Azt eddig is tudtam, hogy ezen az oldalon rengeteg a troll, de most eszméltem rá, hogy van vannak itt olyanokat is, akik tényleg problémás esetek. Tedd fel csak magadban a kérdést #12 -es, mi köze van a számítástechnika rovatnak a covid 19 -hez?
2021. márc. 25. 15:19
15/16 anonim válasza:
Ha nem látsz párhuzamot az nagyon sajnálatos. Pedig nem véletlenül mindkét dolognak ugyanaz a neve: vírus.
16/16 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a témához (ahogy eddig sem sikerült) , akkor a továbbiakban inkább gyere privátba, kérlek folytassuk ezt a valamit inkább ott, köszönöm a megértést előre is.
2021. márc. 25. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!