Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kaphatnék egy kis segítséget?

Kaphatnék egy kis segítséget?

Figyelt kérdés
Van ez a 2 "nyíl" A pirosat olyanra kellene megcsinálni mint a kék, vagy legalább csak levenni a kék cuccot a hátuljáról, átszínezni át tudtam de ez már nem megy. [link] Nagyon megköszönném!
2020. dec. 22. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha CSS-ben kell a segítség, akkor a box-shadow értékét kell változtatnod. Ha nem abban, akkor kell egy kis segítség, hogy miben. :)
2020. dec. 22. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, viszont nagyon nem értek hozzá. Azt se tudom mi az a CSS, valami adobe photoshopban sikerült nagyon nehezen átszínezni.
2020. dec. 22. 19:45
 3/4 tabaki ***** válasza:
100%

„valami adobe photoshopban sikerült nagyon nehezen átszínezni.”

Az a „valami” Photoshop a világ talán legjobb képszerkesztőjeként ismert, úgyhogy alighanem a módszereddel lehetett a probléma. Viszont én nem használok ilyen drága programokat, így csak azt tudom elmesélni, hogy az ingyenes Gimpben mivel próbálkoztam.

1. A kék képet a Színek menü Telítetlenné tétel pontjának Érték (HSV) beállításával szürkeárnyalatossá tettem. Tekintve, hogy ez a bizonyos „kék” egy teljes intenzitású türkiz (cyan) szín, ez a beállítás különféle átlátszóságú fehéreket eredményezett.

2. A kép fölé kértem egy új réteget, amelyet ezután Szorzás módúra állítottam. Ha ezt a réteget tetszés szerinti színnel kitöltöm, a kép erre a színre változik.

[link]

Mindezt bajos lenne nagyon nehéz átszínezésnek titulálni. A változtatandók változtatásával, de biztos, hogy ez Photoshopban is működik, nézz utána, hogy hogyan.

2020. dec. 22. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon szépen köszönöm!
2020. dec. 22. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!