Kaphatnék egy kis segítséget?
„valami adobe photoshopban sikerült nagyon nehezen átszínezni.”
Az a „valami” Photoshop a világ talán legjobb képszerkesztőjeként ismert, úgyhogy alighanem a módszereddel lehetett a probléma. Viszont én nem használok ilyen drága programokat, így csak azt tudom elmesélni, hogy az ingyenes Gimpben mivel próbálkoztam.
1. A kék képet a Színek menü Telítetlenné tétel pontjának Érték (HSV) beállításával szürkeárnyalatossá tettem. Tekintve, hogy ez a bizonyos „kék” egy teljes intenzitású türkiz (cyan) szín, ez a beállítás különféle átlátszóságú fehéreket eredményezett.
2. A kép fölé kértem egy új réteget, amelyet ezután Szorzás módúra állítottam. Ha ezt a réteget tetszés szerinti színnel kitöltöm, a kép erre a színre változik.
Mindezt bajos lenne nagyon nehéz átszínezésnek titulálni. A változtatandók változtatásával, de biztos, hogy ez Photoshopban is működik, nézz utána, hogy hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!