Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusírtót használtok...

Milyen vírusírtót használtok és miért?

Figyelt kérdés
Szeretnék feltenni egy vírusírtót. Eddig nem volt a Defenredert használtam. Érdekelne, hogy ti milyet használtok és miért? Hajlandó lennék fizetni akkor ha megbízható és valóban véd.
2021. márc. 20. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Semmilyet, mert Linux van a gépen.
2021. márc. 20. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Semmilyet… :D Linux, MacOS
2021. márc. 20. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Avast, mert megvettem par euroert es 1 evre. Ezutan kasperskyt fogom hasznalni mert az jobb. Avg-m volt 4 evig semmi problema nem volt vele majd elkezdte belassitani a gepet de valami brutalisan.
2021. márc. 20. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Defender (jogtiszta Windows). 4 éve tökéletesen teszi a dolgát, bár ehhez nagyban hozzájárul a tudatos PC és net használat.

Ha valaki orrba szájba töltöget le torrentről játékokat meg szoftvereket, meg minden kamu adathalász oldalnak bedől ott semmilyen malware szűrő szoftver nem fog segíteni.

2021. márc. 20. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
ESET NOD32-t. Nekem a defender valamiért belassította a gépet, így úgy gondoltam, hogy ideje váltani.
2021. márc. 20. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Én Malwarebytes-t. Kicsit túl szigorú, de jobb félni, mint megijedni.
2021. márc. 20. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Semmilyet, mert Li... khmm, egész kellemes idő volt ma délután, bár a Balcsinál eléggé fújt a szél.
2021. márc. 20. 19:39
 8/8 Gordon20 válasza:

Kis baltát, elég drága de hatékony.

Viccen kívűl semmilyet, ha vírusos lesz a gép újra rakom.

Minden a felhőbe van elmentve szóval semmi sem veszik el.

De ha menthetetlen akkor kis balta;)

vagy szakember.

2021. júl. 11. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!