Milyen vírusírtót használtok és miért?
Figyelt kérdés
Szeretnék feltenni egy vírusírtót. Eddig nem volt a Defenredert használtam. Érdekelne, hogy ti milyet használtok és miért? Hajlandó lennék fizetni akkor ha megbízható és valóban véd.2021. márc. 20. 15:23
1/8 anonim válasza:
Semmilyet, mert Linux van a gépen.
3/8 anonim válasza:
Avast, mert megvettem par euroert es 1 evre. Ezutan kasperskyt fogom hasznalni mert az jobb. Avg-m volt 4 evig semmi problema nem volt vele majd elkezdte belassitani a gepet de valami brutalisan.
4/8 anonim válasza:
Defender (jogtiszta Windows). 4 éve tökéletesen teszi a dolgát, bár ehhez nagyban hozzájárul a tudatos PC és net használat.
Ha valaki orrba szájba töltöget le torrentről játékokat meg szoftvereket, meg minden kamu adathalász oldalnak bedől ott semmilyen malware szűrő szoftver nem fog segíteni.
5/8 anonim válasza:
ESET NOD32-t. Nekem a defender valamiért belassította a gépet, így úgy gondoltam, hogy ideje váltani.
6/8 anonim válasza:
Én Malwarebytes-t. Kicsit túl szigorú, de jobb félni, mint megijedni.
7/8 anonim válasza:
Semmilyet, mert Li... khmm, egész kellemes idő volt ma délután, bár a Balcsinál eléggé fújt a szél.
8/8 Gordon20 válasza:
Kis baltát, elég drága de hatékony.
Viccen kívűl semmilyet, ha vírusos lesz a gép újra rakom.
Minden a felhőbe van elmentve szóval semmi sem veszik el.
De ha menthetetlen akkor kis balta;)
vagy szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!