Milyen vírusirtót használtok Win 7 alatt? Meg vagytok vele elégedve, nem akadályoz semmibe?
Figyelt kérdés
Keressek valami használhatónak mondható védelmi programot.2015. okt. 6. 17:42
1/7 anonim válasza:
Semmilyet, nem töltök le és telepítek mindenféle szemetet. Bár a Windowsos gépemet nagyrészt csak játékra használom, az elmúlt 3 évben nem volt rajta semmilyen vírus/malware/adware.
2/7 Intel nvidia válasza:
Nekem avg van fent abból van ingyenes.
3/7 anonim válasza:
Hát furcsa, de pont mint az elsőnél, nálam is. Defendert is kikapcsoltam. Néha [link]
Amikor használtam az Avira és a Panda volt jó.
4/7 anonim válasza:
avast tökéletes, bár a rendszertöltéskor eléggé lefogja a gépet, de utánna észre se venni.
5/7 anonim válasza:
Mindig ilyen a válasz ezekre a kérdésekre. D
Avast, Avg, Avira, Panda..., és semmi. Még az Eset nem jelentkezett be törve...
Próbálgasd ki őket, és amelyik bejön.
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Magazin kódozni nem akartam,másképp ESET lett volna avagy a sima vírusirtója,Nod32.
Kösz a válaszokat.
2015. okt. 7. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!