Melyik vírusirtó pro/premium verziójáért érdemes fizetni? Ti mit használtok, ami eddig bevált?
Én is az ESET IS-t használom, de ha nem tudod a kedvezmények közül igénybe venni valamelyiket, drága.
Ha ismered az Avast vírusirtót, akkor csak annyi lesz a különbség, hogy több funkciót kapsz.Van több eszközös változata is.
A Ccleanerből elég az ingyenes, a Malwarebytes jelenleg éves előfizetésű.Régebben élettartam licencet lehetett vásárolni, akkor jobban megérte.Más adatbázisból dolgozik, mint a vírusirtók, ezért lehet haszna is, ha a Pro verziót megvásárolod, de általában ebből is elég az ingyenes.Igaz, ekkor nincs valós idejű védelem.
10+ éves használom az Avastot, és nem véletlenül nem váltottam.
A prémium nem rossz, de igazából kicsit talán felesleges. Nézd meg a többletszolgáltatásait, ha te használnád, akkor érdemes előfizetni. Ha nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!