Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik a jobb vírusírtó?

Melyik a jobb vírusírtó?

Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 14:24
A kérdező szavazást indított:
Avast/avg
Eset
Malwarebytes
Ad-aware
Telefonkezelő(Huawei)
Ikarus
Bitdefender
360 sec.
Panda
Egyéb/leírom válaszként/nincs jó!
14 szavazat
 1/6 Derwer ***** válasza:
38%

A windows e épített efender ma már teljesen jó virusirtó, nem kell 3rd party...

Egyéb védelmi mechanizmusok esetén persze lehet mást használni, ha igény van rá.

2020. máj. 26. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Windows defender
2020. máj. 26. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Számítógépre szerintem a Bitdefender a legjobb, bár ahogy elnézem telefonos cuccokat is felsoroltál, szóval sejtem telefonra kérdezed, arra nem kell vírusirtó, viszont ne töltögess le mindenféle APK-kat, mert azok könnyen tartalmazhatnak vírust.
2020. máj. 26. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Ne kattintgass ossze vissza + win defender tokeletes parositas :)
2020. máj. 26. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem a kérdező telefonra érti a kérdést, a telefonkezelő opcióból ítélve. Nekem az a tapasztalatom, hogy telefonra egyik sem igazán jó, nálam szinte mindegyik lassított valamennyit vagy tele volt reklámmal, amikor próbáltam őket kíváncsiságból. Ésszel kell böngészni és nem lesz baj, illetve az is segít, ha az ember tud józanul gondolkodni (pl. nem kapcsolja ki a play protect-et és nem rootolja ész nélkül a telefonját).
2020. máj. 29. 02:43
 6/6 Sjsjyj válasza:
0%
Lookout
2020. jún. 25. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!