Mi lehet ez? (kép lent)
Figyelt kérdés
ez az üzenet jön elő egyre gyakrabban, már lefuttattam a virusirtot kétszer, de nem talált semmit. mit lehet ez ellen tenni?
Elnézést a kép nevéért, nem gondoltam hogy látszani fog a linkben. Nem engedi az oldal kiirni a kerdést ugy hogy belinkelem, a kommentek közé irom
2010. aug. 18. 20:33
2/10 anonim válasza:
Ja, késő van már, bocs. :D Várakozok akkor. :)
3/10 A kérdező kommentje:
igy sem engedi kiirni, "fennakadtak automata trágárságszűrőnkön" egy pillanat
2010. aug. 18. 20:36
5/10 anonim válasza:
Lehet olyan oldalakat látogattál meg, amin keresztül talán valami/valaki megpróbált betörni a gépedre.
De nem nagyon ismerem a progit, és most az IPnek sincs nagyon kedvem utánanézni.
Lényeg hogy mostmár nincs gond.
6/10 A kérdező kommentje:
fuckyeahgyakordikerdesek-et néztem mikor elöször észrevettem, de nem csak én használom a gépet, de ha nincs baj akkor megnyugodtam, bár egy kicsit zavaró hogy mindig felugrik. kösz a választ.
2010. aug. 18. 22:02
7/10 anonim válasza:
Digi neted van? Mert azon 5 peces eseménynek számít ez, de más kábelnetnél is előfordul, nem kell vele foglalkozni. Csak egy értesítés, hogy valaki be akart törni a gépedbe, de az Avast blokkolta.
8/10 A kérdező kommentje:
T-home, akkor kikapcsolom az értesitést aztán had probálkozzanak csak.
kösz a válaszokat
2010. aug. 19. 12:10
9/10 anonim válasza:
A Windows rendesen frissítve van?
10/10 A kérdező kommentje:
igen, csak a nyelvi csomagok nincsenek rajt
2010. aug. 19. 23:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!