Van egy működő IP megfigyelő kamerám, hogyan tudom megnézni, hogy biztonságos e és a neten mások nem látják amit felvesz?
Figyelt kérdés
A híradóban mondták, hogy ezek a kamerák nem feltétlen biztonságosak mert a neten az ip vagy id száma alapján mások is megfigyelhetik.
Valamire ilyesmire lennék kíváncsi, hogy ezt hogyan ellenőrizhetem...
2021. febr. 14. 15:44
1/2 P.O.C. válasza:
Szerintem sehogy nem ellenőrizheted. Felrakod a legújabb firmware -t rá lejelszavazod és reménykedsz. Látod mindent fel tudnak törni ha akarnak. Látod, nem rég a CD PROJEKT RED -szervereit törték fel, pedig ott biztos nem piskóta védelem volt.
Amúgy meg gondolom nem őrzöl rakéta titkokat. Feltételezem a kutya se lesz kíváncsi pont a tiédre.
2/2 anonim válasza:
Ha a gyári beállításokról megváltoztattad a hozzáférési adatokat (admin felületét), akkor már nem férnek hozzá. Sokan viszont csak bekapcsolják és hagynak mindent a gyári beállításon, azok az infók pedig kint vannak a neten. Főleg, mikor a legtriviálisabb admin/admin a belépési név-jelszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!