Ncore bankkártyás fizetés mennyire biztonságos?
Első, nincs ilyenem, nem is hallottam még róla... Az oldal egy kek.sh című lapra irányít át, ott kéri az adatokat.
Második, elég nagy méretről van szó, meg ha már tudom használni az oldalt, akkor még 1-2 kevésbé lényeges dolgot is letöltenék. De azért köszönöm a felajánlást. :)
Ha az nCore oldalán belül mész a prémiumos oldalra, akkor elvileg nincs mitől félned:)
Plusz ha olyan prémiumot veszel, ami hit'n'run felező, vagy nullázó, akkor ha lejár a prémium, utána megint tudod használni az oldalt normálisan, nem kell megint kifizetni, ha lejár:)
Engem letiltottak, mert 9 hétig nem jelentkeztem be. 15 éve vagyok tagja és soha semmi gond nem volt. Irtam nekik és válaszoltak.
Kedves Felhasználónk!
Köszönjük leveled!
Fiókod újraaktiválásához kérjük használd az oldalon elérhető Prémium csomagjaink közül valamelyiket, melyek a fiókod újraaktiválását is tartalmazzák.
A Prémium csomagok megvásárlása bankkártyával lehetséges, a Maestro típusú kártya használata nem támogatott!
A PayPal és az emeltdíjas SMS fizetés lehetősége megszűnt!
Amennyiben a mindennapok során használt bankkártyádat nem szeretnéd partnerünk fizetési oldalán használni, a revolut.com oldalt tudjuk ajánlani.
A Revolut-on ingyenes és előre feltölthető (prepaid) web számlát tudsz készíteni, s ehhez akár egyszerhasználatos, eldobható virtuális VISA típusú bankkártyát tudsz hozzárendelni a mobiltelefonodra letöltött applikáció segítségével.
Nincs bizalmam ezen az oldalon megadni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!