Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az IMEI szám alapján megtudom...

Az IMEI szám alapján megtudom nézni hogy levan tiltva a telefon?

Figyelt kérdés
Vennek egy telefont de bizalmatlan vagyok ha ilyen nagy összegben vásárolok. Ha elkérem az imei számot meglehet tudni valahol hogy levan e tiltva vagy lopott e? Elvan törve a kijelző annak a cseréje az én kölcségem így nem tudom kiprobálni kártyával mert nem érzékeli a képernyő az érintést de mindenképpen megszeretnék bizonyosodni hogy nem lopott és nincs letiltva.
2021. febr. 13. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A legtutibb infót szolgáltatónál kapnád de ők nem adhatnak felvilágosítást.

Neten vannak oldalak, fizetős keretek közt megmondják (tényleg van köztük müködő, vannak üzemeltetők, akik ebből szedik meg magukat)

de nem javaslom hogy megvedd, mert egyrészt hiába nem tiltot ma, holnap az lehet

plusz lehet kicserélteted a kijelzőt, és kiderül még 26 hiba

2021. febr. 13. 18:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod
2021. febr. 13. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg. Barátom járt így, kéz alatt akarta megvenni, betört kijelzőjű iPhone volt, állitólag működött. De hamar kiderült, hogy angol és az IMEI szám le volt tiltva, a neten kiderítette.Valszeg a Sziget fesztiválon hagyta el a gazdája.
2021. febr. 14. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!