Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki olyan eladót tud aki...

Valaki olyan eladót tud aki ezt a videókártyát nagyon olcsón árulja?

Figyelt kérdés
ASUS Radeon R9 280 DirectCU II 3GB GDDR5 384bit
2020. dec. 6. 11:47
 1/4 A kérdező kommentje:
de lehet más videókártya is csak nagyon jó legyen és az eladó legyen elég buta ahhoz hogy olcsón adja(pld nem ért hozzá hogy mennyit ér)
2020. dec. 6. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Erre ne várj... Aki PC alkatrészeket árul, az ért is hozzá. Aki nem ért, az ha nem indul el a gép, elviszi szervizbe vagy kidobja (még ha a 80%-a eladható lenne, akkor is). Ha valaki olcsóbban is adja, mint az átlag, mert szeretne hamar megszabadulni tőle, akkor se lesz nagyon olcsó. Hasamra ütök, ha a kártya piaci ára 100000 Ft, lehet, hogy találsz 85000-ért, mert az illetőnek gyorsan kell a pénz, de 20000-ért nem fogsz, vagy ha mégis, azt inkább ne vedd meg, mert tuti van valami rejtett baja ami rövid időn belül kicsinálja.
2020. dec. 6. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ki lehet mákolni. Én licites oldalon vettem az RX480-at 21 000-ért. Az eladó felrakta minimál indulóról és épp nem sokan akartak RX480-at :)
2020. dec. 6. 13:14
 4/4 A kérdező kommentje:
mekkora szerencsés vagy! Gratulálok hozzá bárcsak nekem is ilyen mákom lenne
2020. dec. 6. 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!