Feltörték a Facebook fiókomat, mit tudok tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ma többször jött olyan értesítés az e-mail címemre, hogy próbálják megváltoztatni a jelszavamat. Mindig küldtem jelentést a Facebooknak, hogy nem Én vagyok az. Erre jött egy e-mail, hogy megváltozott a jelszavam, rögtön cselekedtem is, de már semmit sem tudtam vele kezdeni.. az érdekes, hogy egy olyan e-mailt kaptam, ahol azt írják, hogy Chicago környékén változtatták meg. Sajna, azt írja a Facebook rendszer, hogy nem tartozik fiók ahhoz az e-mailhez, amivel használtam. Új jelszó kilőve, nem tudom az e-mailt, amire küldene a jelszót, és ott sem tudok új jelszót kérni, mivel nem tudom a hitelesítő kérdésre a választ.. Ez nagyon bosszant és nagyon meg vagyok ijjedve..2020. nov. 4. 18:58
2/6 anonim válasza:
Nem tudsz mit csinálni, bármilyen fiókhoz való hozzáférés alapvető feltétele, hogy be tudj lépni abba az e-mail fiókba, amelyiket beregisztráltad. Ennek hiányában minden oldalról potenciálisan kizártad magad, csak ez addig nem derül ki és okoz problémát, míg egy ilyen eset nem történik. Akkor viszont már késő.
3/6 Igor Igorovics válasza:
Ha írsz nekik levelet, elküldöd a bescannelt személyid, akkor azért van rá esély, hogy visszakapod.
4/6 anonim válasza:
Két lépcsős titkosítás kellett emailedre.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a (hasznos) segítségeket. Sikerült mégis visszaszereznem a fiókomat.
2020. nov. 7. 14:37
6/6 anonim válasza:
Hogyan szerezted vissza? Ugyanígy jártam ma. Kérlek segíts, sírhatnékom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!