Miért nem ajánlják a HOZZÁÉRTŐK az avast! -ot, meg néhány esetben az AVG-?
AVG-m van jópár éve. Bevált. Tesó 1000 db vírust szedegetett össze. Eddig talán ha egy átjutott a szűrésen.
Viszont víruskeresés után újraindítás ajánlatos, mert nekem lassít mint állat.
De ezenkívül azt tudom mondani, hogy lassú, de biztos;)
Az Avastot próbáltam... Háááát... Gyorsabb volt a keresés, de felületesebb is. Pont utána váltottam AVG-re, mert olyan vírust kaptam, hogy újra kellett húzni a gépet:/ Azóta nincs gond;)
Re: 13:09
...ezért kell Linuxot használni :P
Szerintem a"hozzáértők"(ki a hozzáértö?Aki már telepitett windowst? :D) szerintem azért nem ajánlják mert ezek 100%ingyenes programok.
Igaz ami igaz,itt is az üzlet diktál!
A nagy pénz az üzleti csomagokban vannak,a legtöbb cég is erre utazik,az otthoni gépek virusirtása csak ezután jön.
Senki sem csinál semmit ingyen,max vannak fizetös szoftvereknek ingyenes verziója is,vagy egy nagyobb cég egyik mellékága foglalkozik ingyenes vírusirtóval is.
Ha valaki ingyenes vírusirtót használ és mégis bekap egy vírust ami tönkretesz olyan adatokat amik potólhatatlanok és emiatt pénzt veszit akkor mehet bárhova panaszkodni.Ha nem került semmibe akkor nem is pereskedhet.Sajnos ezt program írók is tudják,ezért ezek a programok lehet egy átlag usernek jók lesznek,de sosem fogják azt a szinvonalat hozni mint egy jobb fizetös verzió.
Tört fizetös virusirtót használni nagy rizikó,akkor inkább nagyobb cég probaverziója,de van pár fizetös virusirtónak ingyenes verziója is ami igen szépen teljesít.
Én pl az Avira ingyenes verzióját ajánlanám,egész jó kis vírusirtó! Persze ez sem tökéletes,mint ahogy a legdrágább fizetös sem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!