1 hét alatt harmadjára kaptam facebook értesítést, hogy valahonnan beléptek a fiókomba, ezért ideiglenesen zárolva lett. Mi lehet az oka? Vírus valamelyik készülékemen, vagy mi lehet még?
Figyelt kérdés
Mindháromszor új jelszót adtam, illetve második után emailem jelszavát is megváltoztattam.2020. nov. 2. 17:47
1/2 anonim válasza:
változtasd meg a jelszót facebookon meg a hozzákapcsolt email címen
2/2 A kérdező kommentje:
Ez a kettő már megörtént, de ezt írtam a kérdés alatt. Mindig megváltoztattam a FB jelszavam, amikor le lett lockolva az accountom.
Most utoljára 2 lépcsős azonosításra váltottam, meg beállítottam, hogy kapjak értesítést, ha valaki be akar lépni.
2020. nov. 9. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!