Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az autómegosztók azt javasoljá...

Az autómegosztók azt javasolják hogy az autókról készült fotókat három hónapig őriztem meg. én úgy tudom hogy a mobilon tárolt fotók eléggé keteselyesek hogy megmaradnak e. Milyen tárolási módokat javasoltok erre a célra?

Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
3 honapot fejen állva is megmarad a telefonon, éveken at se lesz semmi baja.
2020. okt. 22. 09:45
 2/5 CspCsj ***** válasza:

- Ha csak néhány kép, és pár alkalom, akkor alkalmanként email mellékletben is elküldheted magadnak

- Ha rengeteg kép van, akkor másold át egy számítógépre

- Ha nincs számítógép, akkor töltsd fel valamelyik felhőszolgáltatásba (pl. Google Drive, iCloud)

- Ha internet sincs, akkor OTG kábellel egy pendrive-ra is másolhatod.

2020. okt. 22. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Vegyél egy DVD írót és arra írd ki a képeket.

A DVD lemezeket biztonsági őrrel őriztesd .. ;P

2020. okt. 22. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Telefonon rakd külön mappába (ha amúgy az összes fotót nem szinkronizálná a felhőbe) és küldd fel őket pl a google drive-ba. Ott megmarad ameddig ki nem törlöd.
2020. okt. 22. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:

"a mobilon tárolt fotók eléggé keteselyesek hogy megmaradnak e"

Miért ne naradna meg? Egyébként meg iPhine esetében iCloud, Android esetében Google Fotó használata már alapnak kellene lennie MINDEN felhasználónak. Automatikusan, azonnal töltik fel a képeket a felhőbe, így 100% hogy nem fog "elveszni"

2020. okt. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!