Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Meddig tart az a vírus amit a...

Meddig tart az a vírus amit a gazdag gyerek rányom a gépekre ha valakire megsértődik?

Figyelt kérdés
Ez már kb a 10. eset hogy a felnőtt párkapcs rovatban megjelenik egy érzelmi intelligencia nulla ficsúr, akinek elmondom hogy ő ebben mekkora kirívó eset, erre ezek után napokig pár percenként lefagy a gépem, majd megjavul. Most még épp tart. Ez ilyenkor hekker, vagy már a 10. véletlen?
2020. okt. 16. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En nem a humor reszlegbe akart menni?
2020. okt. 16. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Belemagyarázod, a két dolog biztos, hogy független egymástól. Ez egy anonim oldal, senki nem tud rólad semmit, elég nagy ugrás ettől, hogy rögtön a gépedet baszogatja valaki.
2020. okt. 16. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szar a géped.
2020. okt. 16. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem a magabiztosságodat, de a helyzet az hogy jó eséllyel senkit sem érdekelsz annyira hogy vesződjön ilyesmivel.
2020. okt. 16. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Magabiztosságom kösz nincs, de hallottam már hackerekről, valahol egy távoli univerzumban állítólag léteznek, így felmerült bennem hogy beidegesedett unatkozó gazdag gyerek szórakozhat a névtelenül felgyűlt sérelmei miatt. De nem tudom ez hogyan lehetséges, ha pl egy ip címen több gép van. Tudom hogy sok más oka is lehet hogy a gép ilyen, de az azért furcsa hogy magától megszűnik mindig a probléma néhány nap után. Én nem javítok rajta semmit, csak úgy megszűnik, és tökéletes újra a gép. Ezért merült fel bennem vírus vagy valami lassító izé esetleg, ha valaki a kis gépemre valami lelassító izét tenne vagy hackerkedni akarna, azt esetleg nem bírja ez a kis alap gép. De kb 5 % esélyt adok ennek, mindenesetre jelenlegi tudásom szerint (ami tényleg nem túl sok ebben a témában), előfordulhat ez is. Valakinek hasonló csodálatos "ok nélküli" megjavulások? Ha igen, rájött az okára?
2020. okt. 17. 10:52
 6/7 A kérdező kommentje:
2020. okt. 17. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Túl élénk a fantáziád.
2020. okt. 19. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!