Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörtek vagy csak egy hiba?

BossMark23 kérdése:

Feltörtek vagy csak egy hiba?

Figyelt kérdés
Nem rég kaptam egy üzenetet a facebooktól, hogy kértem jelszóváltoztatást, pedig nem is kértem. Utána ez megtörtént még kétszer, megnéztem hogy kik lépnek be a facebookomba, semmi furcsa nem volt, azaz nem léptek be. A gmailemben is megnéztem hogy kik lépnek be és ugyanúgy, a saját számítógépem és a telefonom volt, viszont 2 különböző IP-vel. A telefonom IP-je teljesen más mint ami az itthoni routernek. Ugyanaz a telefon neve mint az enyém. Megváltoztattam az emailem facebookon egy teljesen másra, most a másik emailemre kapom a jelszóváltoztatást. Feltörtek volna?

2020. okt. 7. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valaki próbálkozott az "elfelejtett jelszó" gombbal.

"A telefonom IP-je teljesen más mint ami az itthoni routernek"

Wifi-t vagy mobilnetet használtál? Utóbbinál érthető, ha más az IP.

2020. okt. 7. 14:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Helló, wifin vagyok nem mobilneten.
2020. okt. 7. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:

TP-LINK N750 Wifi Router Beállítás - Számítógép javítás ...

szamitogepjavitas.com › router-beallitas

2014. jan. 26. — A leírás a TP-Link N750 -es modellhez készült de más router esetén is ... résznél adjuk meg, hogy mi legyen a wifi hálózatunk neve (SSID) pl. ... Szia egy kérdésem volna Tplinkes router idö korlát beállítással kapcsolatba kaptam egy ... Dynamic IP van kiválasztva, a UPC router IP-je 192.168.0.1 a másiké ...

Ezt tudják rólad az IP címed alapján - PC World

pcworld.hu › tippek › ezt-tudjak-rolad-az-ip-cimed-ala...

2014. nov. 19. — Vajon ki nézheti meg az IP címedet, és mit deríthet ki mindebből? ... Az IP cím hasonlóan működik, de azért nem annyira nyitott jellegű. Hirdetés ... Ez lehet a kávézó nyilvános Wi-Fi-je, a reptéré vagy bármi másé. ... Ez gyakorlatilag egy gátat rak az IP címünk és az internet közé, ami azt jelenti, hogy minden ...

Hogyan rejtse el az IP címét és maradjon anonim - VPN

hu.wizcase.com › ✔ Blog

2020. aug. 16. — Maradj névtelen online azáltal, hogy elrejted az IP-címedet egy VPN ... Szembesüljön vele, olyan világban él, ami lassan, de biztosan elveszi az adatbiztonság lehetőségét. Annak érdekében, hogy teljesen “hálózaton kívüli” maradhasson, ... Az ISP-je ezt felhasználhatja annak követésére, hogy milyen ...

2020. okt. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!