Lehetséges, hogy feltörték a gmail jelszavam? (többi lent)
Pénzügyek intézéséhez mindig az ESET NOD Netbank- és tranzakcióvédelem programját használom ami biztonságosan nyitja megy a böngészőt (Internet Explorert). A minap is így volt, elintéztem mindent majd amikor ki szerettem volna jelentkezni a gmail fiókomból, valami olyasmit írt ki hogy nem tudja elérni a google szerverét, próbáljam újra 30 másodperc mulva. Akár hányszor frissítettem az oldalt, ugyan ezt írta ki miközben egy másik böngészővel (Microsoft Edge) simán elértem a gmail weboldalát, telefonról is. Majd miután töröltem a böngésző mentett adatait, jelszavakat, előzményeket, mindent, úrja el tudtam érni a gmail oldalát. Lehetséges, hogy egy vírus vagy egy hekkertámadás áldozata lettem? Eset internet security-t használok, a legújabbat, frissítve van, a tűzfal be van kapcsolva, a vírusellenőrzés nem talált semmit és a kétlépcsős azanosítás is be van kapcsolva a gmail-emben.
Egyébként a történtek után lekapcsoltam a hálózatról a gépem és vissza csatlakozás után a Tor böngészőből, a tor hálózatán keresztül jelszót cseréltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!