Szerintetek feltörték vagy műszaki hiba, mit tegyek? 2 citromail fiókomból egyikbe nem tudok belépni pont abba amibe az üzleti adataim vannak.
citromail.hu/?st=59 Mit jelen ez?
Figyelem! Skertelen belépés. Engedélyezd böngésződben a Cookie-k fogadását.
Hogy kell engedélyezni? Firefoxt használok.
Van a citromailen alul egy csík maire oda van írva, hogy "A weboldalunkon cookiekat használunk , hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhazsnálói élményt nyújtsuk. Mellette egy Rendben felíratú gomb. Azt megnyomtam, de nincs változás. Szerintem nem a cookiek miatt nem enged be, ha így volna a másik citrpomail fiókomba sem tudnék belépni. Hogy lehet arról megyőződni, hogy feltörte e valaki? Már 2 órája próbálkozok, nagyon fontos lenne, mivel egész nap azt szoktam használni.
Ember, a citromail egy életveszélyes levelezőrendszer, te meg üzleti ügyeket intézel vele?!
Nagyon gyorsan térj át valami vállalati cuccra, de legalább a Google Mail-re, mert jelenleg kis túlzással minden pillanatban veszélyben vannak a leveleid, maga a levelezőrendszer az ellenség, egy bughalmaz az egész.
Tehát, most, hogy vége az ekézésnek:
Próbáld meg IE alól is! A jelszó/felhasználónév biztosan stimmel?
G.
Attól, hogy feltörték, semmi probléma nem lenne a belépéssel, max akkor, ha a jelszót is megváltoztatják. Akkor azonban nem ilyen üzenet lenne, hanem olyan, ami azt írja, hogy rossz a beírt felhasználónév vagy jelszó. Így javaslom inkább megtenni, amit ír.
Nekem is nehezen töltötte be néhány napja, ki tudja, miért.
Üzletire használd a Gmailt.
Írj a citromail supportnak, már ha van nekik ilyen.
G.
Van hibajelző rendszerük:
Ha a hibajelenség "Bejelentkezés, jelszó gondok/» Nem tudok belépni, elfelejtettem a jelszavam vagy feltörték a fiókom!" után a "Megtaláltad a választ a kérdésedre?" kérdésre Nemet nyomsz, egy Tovább gombra kattintás után kapsz egy űrlapot, ahol írhatsz az üzemeltetőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!