Feltörték a facebook fiókomat. Miért?
Figyelt kérdés
Hajnal 2-kor megnyitottam a messengert es kiirta hogy lejart a munkamenet, azonban mar megszoktam ezt a kiirast, ugyanis miota par honapja voltam olyan idiota hogy megnyitottam egy messenger virust ami ilyen trojai hulyeseg lehetett. Tehat a 2 honap alatt min. 3x is kirita mar hogy gyanus a profilom es csinalkak uj jelszot. De most azt kerte hogy jelentkezzek be es nem fogadta el a jelszot, pedig tobbszor probalkoztam es direkt le van irva egy lapra. Felmenntem a laptopomon es ott azt irta hogy akkor meg 1 oraja, tehat hajnal 1kor meg lett valtoztatva a jelszo. Szerettem volna torolni, de sehova mashova nem akarta kuldeni a kodot csak egy olyan emailre amit mar 8 eve nem hasznalok es fogalmam sincs mi a jelszo. Oda is megprobaltam belepni hogy elfelejtettem az email jelszavat, de kiadott egy biztonsagi kerdest, amire jo a valaszom de megse az lett megjelolve regebben. Szoval ennyi. Sehogy se enged vissza, de mondjuk meg ha sikerulne is visszaszerezni mar nem lenne olyan biztonsagerzetem ott. Az a kerdesem hogy miert tornek fel facebook fiokokat? A nevemben fognak majd irogatni random embereknek?2020. szept. 20. 08:28
11/11 anonim válasza:
Nekem is ez történt. Sikerült visszaszereznem, beállítottam a kétfaktoros védelmet és rá 2 napra ellopták a jelszavamat. Azért sikerült mert az én gépemről történt elvileg és a 2 faktoros csak akkor küld kódot,ha idegen gépről akarnak mókolni. Valamilyen vírus ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!