Ez mekkora probléma?
A mai nap óta az Avast Free Antivirus 20.4.2410 (build 20.4.5312.580) már vagy fél tucat ilyen értesítést küldött ki:
Volt hogy egy perc alatt négyet is!
Hogy állítsam meg ezt a folyamatot?A DHT-t,a peer kicserélést és a helyi peerek keresését már kikapcsoltam,de úgy tűnik ez még nem volt elég.Hadd ne mondjam,hogy mennyire idegesítő,ill. ijesztő!
Ill. egyáltalán mi ez az egész?Olvastam erről a botnetről hogy mégis micsoda.Ezek szerint akkor megtaláltak engem is a zombik és most éppen ostromolnak?
utorrent 2.2.1-et build 25302 használok,Windows 10 64 bit Pro 1909-es verzió,oprendszer build száma 18363.900 Windows Update megy és az Avast-nak is minden engedve.
1/3: már próbáltam a qbittorrentet,csak az a baj hogy mivel több mint kétezer torrentet futtatok ezért lehetetlennek bizonyult az átköltözés rá.
Akkor már lehet hogy inkább az a figyelési szint érdekelne,azt hol lehet módosítani?Ill. ha azok az IP-k tényleg flaggeltek (vagyis ha jól értem tényleg zombi gépek) azoktól nem lehetne valahogy tartósan megszabadulni?
Ha megnézed az időbélyeget, akkor láthatod hogy egyszerre került kiírásra a kommented a válasszal. Egyébként megoldható torrentek tömeges költöztetése egyszerűen, új kliensre. Még segédlet is van hozzá az egyik fórumon.
De már csak azért sem írom le hogyan, mert ilyen stílusban reagáltál ahelyett, hogy megnézted volna az időpontokat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!