Mit kell tenni ,ha a vírusirtó nem tudja kiirtani a vírust , amit talál?
Figyelt kérdés
Nem sikerül leirtani 3-at a vírusirtómnak?2020. máj. 13. 15:07
11/18 anonim válasza:
A Defender offline a legegyszerűbb
12/18 anonim válasza:
Nem tudom, mit bonyolítjátok ennyit: egy sima Malwarebytes csökkentett módban hálózattal mindent gond nélkül letöröl.
13/18 A kérdező kommentje:
Csökkentett mód hálózattal: Megpróbáltam, de ez a vírusirtómat nyírta le (fizetett).
2020. máj. 14. 11:27
15/18 A kérdező kommentje:
Ez azt jelentette, hogy a vírus helyett (UEFI Computrace) a vírusirtó tünt el.
2020. máj. 14. 18:49
16/18 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos Computrace vírusom van , 1 megmaradt 1 elment, és 1 cserélődött, de mind Computrace vírusok.
2020. máj. 14. 18:51
17/18 anonim válasza:
Nem jó hír. Marad az újrahúzás. De mi, melyik irtó tüntette el a vírusirtódat..., mit futtattál?
...ezt még ráküldheted előtte csökkm. + hál.
18/18 A kérdező kommentje:
Még addig nem jutottam el , de volt még avast. Az újrahúzást is túlélte a vírus szerintem, (formáztam is telepítés közben , de sajnos nem bírtam mindent). Szerintetek jó ötlet e ha bootable usb-ről formázok, ha igen, akkor hogyan
2020. máj. 14. 20:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!