Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Létezik olyan hogy valaki...

Létezik olyan hogy valaki figyeli azt hogy milyen oldalakat nyitok meg a telefonomon? Ha igen, akkor hogyan lehet leállítani?

Figyelt kérdés

Az egyik lakótársam (srác, én lány vagyok) informatikus és folyton olyan témákat dob fel ami alapján az az érzésem hogy valahogy figyeli a netes böngészésemet. Mondjuk ha a horoszkópot olvastam, rákérdezett hogy mi a véleményem a horoszkópokról, ha kirándulóhelyeket néztem akkor arra stb. Kicsit több mint véletlen, meg nagyon célirányos ahhoz képest hogy alig ismerjük egymást, elég íjesztő. Közös wifit használunk, általában a telefonomról netezek.

Létezik ilyen, vagy én vagyok üldözési mániás? Hogyan csinálja? Hogyan tudom leállítani?

2020. máj. 1. 09:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Létezik. A Google, Facebook, Twitter, Amazon folyamatosan ezt teszi. Az ISP-d is meg teheti, nem tudom itthon milyen szabályozás vonatkozik a dologra, az USA-ban kereskedhet a gyűjtött adatokkal.

Hogy magánszemély tegye ezt, az kevésbé valószínű, ha csak nem fér hozzá fizikailag a gépedhez vagy te nem szolgáltatod ki magad (megosztások, fiókok összekapcsolása, stb.).

2020. máj. 5. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!