Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy lehet leállítani ezt az...

Hogy lehet leállítani ezt az email spam küldő robotot?

Figyelt kérdés

Már legalább egy hónapja kapok spam emaileket, először

postmaster@magyaregeszseg.vip

most pedig

postmaster@jotermekek.com

címről küldi ugyan azokat.

Ma éppen óránként spammol és nagyon idegesítő.

Nem szoktam megnyitni őket, olvasás nélkül törlöm.

Mit érek el azzal, ha jelzem az üzembetartónak?

[link]

Hol találok feketelistás oldalakat, ahová jelezhetem?

2020. ápr. 11. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A leállításra kicsi az esélyed, viszont eltérítheted szűrőkkel az üzenetet. Például felveszed az e-mail beállításokban "feketelistára" úgy, hogy a fenti két feladó esetén törlésre kerüljenek az üzenetek, így legfeljebb külön értesítési jelzés nélkül a kukában landolnak, nincs dolgod vele.
2020. ápr. 11. 11:34
 2/10 anonim válasza:
100%
Én is ma kaptam egy ilyen üzenetet erről a címről: .... anyád pindurka, ez volt a "kedves" üzenetben. Ki lehet ez?
2020. ápr. 11. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#2-es, én is ezt kaptam. Feszültség generálás, semmi más. Egy új fajta spam lehet. Semmiképp ne válaszoljatok. Ahogy fentebb írták, be kell rakni szűrőbe, ha a feladó címe tartalmazza ezt: “postmaster”.
2020. ápr. 11. 15:57
 4/10 anonim válasza:
100%
Üdv ! Én szintén kaptam anyázós üzeneteket , R Sarolta névvel . Törlöm vagy ahogy előttem javasolták .
2020. ápr. 12. 11:23
 5/10 anonim válasza:
én is kaptam ma :DDDDD idióta, aki küldte. be kell állítani a szűrőt, hogy többet ne tudjon írni
2020. ápr. 12. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Én egyértelmű üzenetet kaptam, k... anyád. A TIED, te okostóni, ne szórakozz! És nem egészség, nem magas vérnyomás, a szövegben csak szex van. Szerintem prostik tárgyalnak a futtatóikkal. De mi közöm ehhez?
2020. ápr. 13. 01:37
 7/10 zyprexaaa válasza:
Én is kaptam a "Kqva anyád pindurká"-tól kezdve a biztonságos vérnyomáscsökkentőn át addig, h ismerőstől kapta meg az email címemet és ismerkedjünk. A sokadik vagyok, aki ilyet kap. próbáltam utána nézni, hogy jelezhetném,h gyakorlatilag zaklatnak. Olyan választ találtam csak, h akkor tiltja le a citromail üzembentartója, ha tömegesen tesznek panaszt. Addig jelöljem spamként. De,h hogyan élhetnék panasszal én sem találtam meg.
2020. ápr. 14. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Én már kétszer kaptam ugyan azt a szöveget 2 különböző címről. nem értem ,hogy ez miért jó valakinek. én is a pindurkás üzenetet kaptam...
2020. ápr. 16. 00:17
 9/10 anonim ***** válasza:
:O
2020. ápr. 30. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Betettem a Citromail spam mappájába. jelentettem és töröltem, azóta egy sem jött. Nem könnyű megtalálni (a Beállítások mappában van).
2020. ápr. 30. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!