Hogy lehet leállítani ezt az email spam küldő robotot?
Figyelt kérdés
Már legalább egy hónapja kapok spam emaileket, először
postmaster@magyaregeszseg.vip
most pedig
postmaster@jotermekek.com
címről küldi ugyan azokat.
Ma éppen óránként spammol és nagyon idegesítő.
Nem szoktam megnyitni őket, olvasás nélkül törlöm.
Mit érek el azzal, ha jelzem az üzembetartónak?
Hol találok feketelistás oldalakat, ahová jelezhetem?
2020. ápr. 11. 11:30
1/10 anonim válasza:
A leállításra kicsi az esélyed, viszont eltérítheted szűrőkkel az üzenetet. Például felveszed az e-mail beállításokban "feketelistára" úgy, hogy a fenti két feladó esetén törlésre kerüljenek az üzenetek, így legfeljebb külön értesítési jelzés nélkül a kukában landolnak, nincs dolgod vele.
2/10 anonim válasza:
Én is ma kaptam egy ilyen üzenetet erről a címről: .... anyád pindurka, ez volt a "kedves" üzenetben. Ki lehet ez?
3/10 anonim válasza:
#2-es, én is ezt kaptam. Feszültség generálás, semmi más. Egy új fajta spam lehet. Semmiképp ne válaszoljatok. Ahogy fentebb írták, be kell rakni szűrőbe, ha a feladó címe tartalmazza ezt: “postmaster”.
4/10 anonim válasza:
Üdv ! Én szintén kaptam anyázós üzeneteket , R Sarolta névvel . Törlöm vagy ahogy előttem javasolták .
5/10 anonim válasza:
én is kaptam ma :DDDDD idióta, aki küldte. be kell állítani a szűrőt, hogy többet ne tudjon írni
6/10 anonim válasza:
Én egyértelmű üzenetet kaptam, k... anyád. A TIED, te okostóni, ne szórakozz! És nem egészség, nem magas vérnyomás, a szövegben csak szex van. Szerintem prostik tárgyalnak a futtatóikkal. De mi közöm ehhez?
7/10 zyprexaaa válasza:
Én is kaptam a "Kqva anyád pindurká"-tól kezdve a biztonságos vérnyomáscsökkentőn át addig, h ismerőstől kapta meg az email címemet és ismerkedjünk. A sokadik vagyok, aki ilyet kap. próbáltam utána nézni, hogy jelezhetném,h gyakorlatilag zaklatnak. Olyan választ találtam csak, h akkor tiltja le a citromail üzembentartója, ha tömegesen tesznek panaszt. Addig jelöljem spamként. De,h hogyan élhetnék panasszal én sem találtam meg.
8/10 anonim válasza:
Én már kétszer kaptam ugyan azt a szöveget 2 különböző címről. nem értem ,hogy ez miért jó valakinek. én is a pindurkás üzenetet kaptam...
10/10 anonim válasza:
Betettem a Citromail spam mappájába. jelentettem és töröltem, azóta egy sem jött. Nem könnyű megtalálni (a Beállítások mappában van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!