Heló. Ti hogy oldjátok meg a biztonsági másolatot az egész számítógépetek tartalmáról?
Ha az egészről, a rendszerről is kell, hogy szükség esetén gyorsan vissza tudd rakni, akkokr pl. Macrium Reflect-tel lehet ilyet.
Egyébként pedig az, amit előttem írtak.
Én is azt mondom, otthoni gép esetén nem kell az egész gépet másolni. A fontos adatokat (fájlokat), mindenképp egy meghatározott helyen kell tárolni a gépen, amit időnkét át kell másolni egy külső adathordozóra. Ha nagyon nagyon fontos, akkor azonnal erre a két helyre kell menteni. De felhőben is lehet tárolni, ami több készülőkről is elérhető.
(totális biztonságban soha, sehol nincsenek az adatok, de lehet törekedni a lehető legjobb megoldásra)
Mivel, nálam már ment tönkre nem egy külső winyó, így a legfontosabb adatokat két külsőn tárolom, egy ideje az egyik lehetőleg ssd.
Nálunk a számítógépeken (notebbok-okon) kizárólag azok vannak, melyeket mindenképp el akarok érni, minden egyéb külsőkön. Hiszen a hordozható gépek miatt, a sérülés, lopás is nagyobb mértékben fennáll.
Nem szeretem automatizálni a mentési folyamatot, valahogy jobbnak érem, ha én magam mentem el.
Amikor tönkremegy a számítógép az egyfajta megtisztulás. Új gép, vagy újratelepítés mindig frissebbé teszi a felhasználót is. :-) De persze nagytakarítást a gépeken sem árt végezni, ami szintén jót tehet a teljesítménynek, a követhető használatnak.
Biztonsagi masolat mirol ? Fotok, rajzok elfernek egy usb-en. Mar vannak 128gb-osak is .
Komolyabb adatokat gepen tarolni (mint a banki dolgok) egyszeruen hulyeseg es elobb utobb megszivod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!